KAMASAKI SUPER CAT 8000 HARCSÁZÓ ORSÓ
KAMASAKI SUPER CAT 8000 HARCSÁZÓ ORSÓ

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Fékrendszer
Fékrendszer

Zsinórrakás
Zsinórrakás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Kamasaki Super Cat 8000 harcsázó orsó

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a masszív, kellően robosztus elsőfékes harcsázó orsó is. A Kamasaki Super Cat 8000 kedvező árú megoldást nyújt a harcsahorgászattal ismerkedőknek és az azt kedvelőknek.

Igényes megjelenésű rendkívül erőteljes grafit házas felépítmény és erőteljességet sugárzó kiegészítők jellemzik a Super Cat széria legújabb tagját, mely tökéletes párosa a széria botjainak is akár.

Áttétele 4,1:1, mely a kategóriára általánosan jellemző számot takarja, ami azt jelenti, hogy a rotor 4x fordul körbe a tengely körül egy tekerés alatt. Ez optimális a nagyobb súlyokkal, illetve halakkal történő horgászatkor.

Masszív, robosztus és kellően erős grafit ház, egy egyszerű, de kellően magabiztos belső szerkezettel, nem túlbonyolított, megbízható szerkezet. (Tengely 6 mm vastag acél!) A stabil és kellő erőkifejtés garantálhatóságát pedig egy masszív fa fogantyú támogatja.

Funkcionalitását egy praktikusan behajtható hajtókar is növeli, melyet a gomb benyomásával 1 pillanat alatt ki, illetve be lehet hajtani, ez szállításkor igazán előnyös elem.

Igazán nagyméretű, erős alumínium dobjára fonott és vastag monofil zsinórok is biztonsággal felcsévélhetőek, melynek kapacitása által behúzáshoz, kuttyogatáshoz vagy akár parti fenekező harcsázáshoz is jó választást ad a termék a harcsahorgászok kezébe.
 


13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
6. ELSŐFÉK (óriás lamellás) Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20419-800 ORSÓ KAMASAKI SUPER CAT 8000 12 990 Ft 80003Elsőfék4,1:1GrafitAlumínium0,45 mm / 245 m628 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ET SPECIALIST CATFISH ORSÓ
14 490 Ft
BANAX KOÓS SI 7000P 6CS ORSÓ
41 990 Ft
BANAX KOÓS SI7000P CNC KAR
6 990 Ft
RYOBI SAFARI ORSÓ
53 990 Ft
43 990 Ft
WFT PRO SALT 2 9+1 ORSÓ
79 120 Ft
60 390 Ft
ARNO GIANT CAT ORSÓ
20 990 Ft
17 990 Ft
Kamasaki Super Cat – Harcsás kiegészítők!
Megjelent: 2021-07-07 | Forrás: Energo Team | Írások

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója mindig tartogat meglepetéseket a horgászok számára, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe ...

Nincs kapcsolódó videó