WIZARD PREDATOR MAX PERGETŐTÁSKA
Termékleírás

Wizard Predator Max pergetőtáska

A műcsalik arzenálja napjainkra, bár pár oldalról nehéz kimondani, szinte végtelennek mondható. Rengeteg szituációra, rengeteg különféle megoldás létezik, melyhez ha nincs nálunk a megfelelő csali, akár a halfogás is elmaradhat a nap végén. Ezen szisztéma szerint alkottuk meg a Predator Max nagyméretű pergetőtáskánkat, mely azon horgászoknak tökéletes választás, akik nem szeretnék a véletlenre bízni a sikerességet.

A Predator Max táskában kényelmesen elférnek a legnagyobb műcsalis dobozok is, akár a nagyobb jerkcsalikat preferáló pergetőknek is alternatívát adva.

A belső nagyobb rész mellett, 2 oldalt 2 darab dupla cipzáras zseb található rajta, mely a kapcsok, ollók, kisebb fogók, engedélyek és plusz horgok tárolását biztosíthatják. Elülső részén a lehajtható fedélrész alatt, szintén 2 cipzáras zseb kapott helyt, extra fogótartókkal.

Mérete: 43x24x24 cm

Anyaga dizájnos zöld színű és kellően erős kivitelű, ezen típuson extra vízhatlan alsó résszel kiegészülve, így garantáltan hosszútávon is megfelelő kiegészítője lesz a pergetőknek.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Anyaga
72137-100 WIZARD PREDATOR MAX PERGETŐTÁSKA 43X24X24CM 13 490 Ft Predator Max43x24x24 cmOxford

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

WIZARD SNAPPER PERGETŐTÁSKA
8 990 Ft
WIZARD TETRA PERGETŐTÁSKA
7 790 Ft
WIZARD MASTER PERGETŐ TÁSKA
6 990 Ft
WIZARD MXT PERGETŐ TÁSKA
8 990 Ft
Fókuszban: Wizard pergető táskák
Megjelent: 2021-06-18 | Forrás: Lukácsi Béla | Tesztek

A legújabb Wizard pergető táskának 3 praktikus változata van, amelyeknek mindegyiknek megvan a saját helye. Ezt járjuk most egy picit körbe, közben megnézzük mi is fér egy ilyen táskába. Mindhárom táska egyedi megoldásokat rejt, de van bennük közös vonás is. Természetesen ...

Nincs kapcsolódó videó