A termék jelenleg nem elérhető.
ŐSZI WIZARD SZETT
ŐSZI WIZARD SZETT

Őszi Wizard szett

Az őszi pergető szezon nem maradhat el kiváló ár-érték arányú és funkcionalitással bíró szett nélkül. Wizard szettünk a pergetők örömére készült el, melynek gerincét egy Wizard Classic Jig alkotja.

Nagy rugalmasságú karbonból készült, ezért érezni lehet vele a jig-fejek minden rezdülését, ami elengedhetetlen ebben a műfajban. A nyél kiképzése és a minőségi orsótartója kiváló fogást biztosít, így az egész napos horgászat is kényelmes vele. A duplon borítású nyélnek köszönhetően még hidegebb időben sem fog fázni a kezünk.

A Classic Jig-hez szettünkben tartozék egy kiváló, 2000-es méretű Samurai orsó is, mely megfelelő eszköze lesz az őszi pergetéseknek.

A termék grafit testű, könnyített alumínium dobbal szerelve. A külsejére nem lehet panasz, a szériához illő megkapó neonzöld stíluselemeket kapott. A sikeres fárasztásokat a precíz, letapadásmentes elsőfék segíti elő. A könnyed futást 6+1 csapágy garantálja. 

Az alumínium dob mellett, a hajtókar is fém, a markolat pedig kényelmes fogást biztosít, több száz dobás után is, ami egy pergető orsónál, nem elhanyagolható tényező.

Az orsóhoz tartozék egy tekercs 0,1mm-es Wizard fonott is. Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

Az alap felszerelés mellett, a pergetéshez hasznos keigészítők is járnak, egy Wizard kis méretű fonottzsinórvágós olló és egy halkiemelő fogó kíséretében.

A pergetéshez kellő végszerelék is adott szettünkben. Tartozék 2 darab teljesen transzparens Fluorocarbon előke, melynek kapcsába természetesen csatlakoztatható a többi elemből összeállítható, gumihalas cheburashkas szerelék, amihez az  ólóm, horgok és 2 csomag plasztikcsali is adott.

A szett összeállításánál minden részletre gondoltunk, megvásárlásával annak összeállítása után, egyből élvezhető a pergető módszer minden élményfaktora.

A szett teljes tartalma:

- Wizard Classic Jig 2,4m 20-40g bot
- Wizard Samurai Spin 2000 orsó
- Wizard Braid sötétszürke fonott zsinór 0,1mm 135m
- 2db Wizard Big Eye Twister horog
- 2db Wizard Big Eye Micro horog
- 1 csomag Wizard szinterezett cheburashka
- Wizard nagy méretű halkiemelő fogó
- Wizard kulcskarikanyitós kis méretű fogó
- 1 csomag Wizard Fluorocarbon előke
- 2 csomag L&K Light Shot plasztik csali 

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó