KOÓS CATFISH 3ÁGÚ HORGOS COMBI ELŐKE
Termékleírás

Koós Ferenc neve mára összeforrt a harcsahorgászattal. A nevével fémjelzett KOÓS CATFISH kiegészítők egytől-egyig tudatosan fejlesztett, kiváló minőségű alapanyagokból előállított, extrém módon terhelhető termékek.
Kimagasló szakítószilárdságú fonott zsinórral és bivalyerős, tartósan éles hegyű horoggal ellátott nagyhalas előke, mely elsősorban a harcsa élőhallal való horgászatához készült. Természetesen nagy sikerrel használható idegen tájak kapitális ragadozó halainak horgászata során is. Míg a felső, egyágú horog speciálisan kiképzett öbölformája biztosan tartja a felkínált, nagyméretű halat is, addig a csalihal hasa alá lógatott háromágú horog szinte százszázalékos akadást biztosít. Mindkét horog tökéletesen alkalmas a kemény gerebenfogakkal rendelkező harcsapofában történő hatékony akadásra és elhúzódó, sportos fárasztás esetén is biztosan tartja a halat. A szettben található fekete korongokat a csalihal fölé húzva, még nagyobb dobások esetén is kizárható a csali leszakadásának lehetősége. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik nagytestű, vehemensen védekező halakra horgásznak és biztosak szeretnének lenni abban, hogy a használt felszerelés maximális segítséget nyújt a sikeres fárasztás megvívásában. 



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Kiszerelés
79704-060 KOÓS CATFISH 3ÁGÚ HORGOS COMBI ELŐKE #6/0 1DB/CS (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 590 Ft 6/010 db/cs
79704-080 KOÓS CATFISH 3ÁGÚ HORGOS COMBI ELŐKE #8/0 1DB/CS (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 590 Ft 8/010 db/cs

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

HORVÁTH RABLÓZÓS T-TÁVTARTÓ SZETT
790 Ft
KOÓS CATFISH SZILIKONCSŐ
790 Ft
KOÓS CATFISH DUPLA HÁROMÁGÚ HORGOS KOMBI ELŐKE
3 390 Ft
KOÓS CATFISH LEBEGŐ ELŐKE
3 590 Ft
KOÓS CATFISH ZSUGORCSŐ FEKETE
790 Ft
KOÓS CATFISH SPIRÁLFORGÓ 100LB
1 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Magarzin 2018 augusztus
Megjelent: 2018. augusztus 16.
Augusztusban is friss tartalommal várja az Energofish Magazin, melyben ezúttal a feeder horgászaté lesz a főszerep! Beszámolunk csapatunk tagjának, a magyar feeder válogatottban szerzett élményeiről. Hasznos tanácsokat adunk a method technika szerelmeseinek, de azért a harcsahorgászokról sem feledkezünk meg. Mindenközben pedig, friss hírek és újdonságok is várják az augusztusi Energofish Magazinban.