EYELEVEL REGULAR NAPSZEMÜVEG
Termékleírás

Eyelevel Regular napszemüveg

Az Angliából érkező Eyelevel napszemüvegek nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében, ez főként a kiváló minőségű lencséknek köszönhető.

A vízparton kiemelten fontos tényező szemünk védelmében, hogy kizárólag polarizált napszemüvegeket viseljünk. Ezek a típusú lencsék szűrik a vízről visszaverődő napsugarakat is és tompítják a víz csillogását, ezáltal az áttetsző víz felső rétegébe is belelehet látni. Horgászati alkalmazás közben a rezgőspiccet vagy az úszó antennáját is könnyebben lehet látni verőfényes napsütésben is.

A víz felső rétegének, így a rablóhalak láthatóságának ténye, a pergető horgászat alatt megsokszorozhatja a nap sikerességét, ezen módszer képviselőinek kifejezetten ajánljuk az Eyelevel szemüvegeket.

A szárakon a szemnek is feltűnő kivastagodás található. Ennek fő oka az, hogy minél zártabb és masszívabb legyen a szemüveg. Az oldalról szemünkbe jutó sugarakat is kizárja, így maximalizálja a védelmet.

A polarizált lencséket csak erre a célra javasolt törlőkendőkkel érdemes tisztítani, különben a minimális karcolások átengedhetik a káros sugárzásokat. A horgászat mellett sportoláshoz, kiránduláshoz is ajánljuk. Futás, gyaloglás, szabadtéri tevékenységek.

Ezek mind olyan dolgok, ahol nem is gondolnánk mennyire fontos a polarizált, UV szűrős szemüvegek használata.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Anyaga Jellemző Szín
74101-379 EYELEVEL REGULAR NAPSZEMÜVEG 9 990 Ft RegularMűanyag szár és keretPolarizált lencseFekete keret, szürke lencse


THE ONE NAPSZEMÜVEG SÁRGA
10 490 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG JETTY GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG REEF GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG RIVER BLUE
7 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG ULTIMATUM GRAY
5 990 Ft
EYELEVEL MARITIME NAPSZEMÜVEG
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó