A termék jelenleg nem elérhető.
LUREFANS R45
LUREFANS R45

Lurefans R45

A Lurefans cég 2007-es indulása óta hódította meg a pergető piacot, igazán egyedi csalijaival, melyek szembetűnően kiváló minőséget képviselnek, kedvező árfekvéssel kombinálva.

Az R45 Blade kialakítású műcsali, a nagy sikert kiváltó, vertikális Rattlesnake sorozat alapjai mentén készült el. A 4,5 cm-es változat a sorozat középső tagja, mely univerzálisan felhasználható darab, akár nagyobb sügerek, süllők, csukák és balinok fogásához is szuper variáns, de a bónusz harcsák is kifoghatóak vele.

Magának a csalinak az ötlete amerikai sügérhorgászoktól származik, de a hazai vizek ragadozói, a sügereken kívül is jól reagálnak ezen típusokra.

Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, mely tűhegyes hegyével könnyedén átüti és megtartja a ragadozók száját a fárasztások során.

Tavakon és folyókon is tökéletesen alkalmazhatóak. Vontatás közben egy érdekes vibráció jellemzi a mozgását, és a külsejének köszönhetően, plusz ingert kiváltó váltakozó színhatást is kelt a víz alatt.

Egyedi kialakítású fém csali, mely érdekes tagja lehet a pergetőtáskáknak.

Salmo Tiny 3cm, S,F
3 390 Ft
SALMO FANATIC
3 790 Ft
SALMO ROVER
3 790 Ft
KAMASAKI POPP WOBBLER
790 Ft
KAMASAKI VERTIC WOBBLER
790 Ft
KAMASAKI BUG WOBBLER
790 Ft
A vertikális csalik sokoldalúsága
Megjelent: 2022-06-04 | Forrás: Szebenyi Péter | Írások

Tőlem nem megszokott módon ebben az írásban kifejezetten egy típusú csalira fogok fókuszálni és három féle vezetési technikával leírni miért is van helye minden pergető horgász táskájában pár darabnak. 300 hektáron elterülő háborítatlan naplemente és szélcsend. Ez számomra ...

Növényzetben pergetve
Megjelent: 2021-09-27 | Forrás: Szebenyi Péter | Írások

Nyáron ránézve egy kis csatornára, joggal merül fel a kérdés bennünk hol található meg itt a hal, mivel és hogyan cserkeljük be őket. Sokan meg sem próbálnak horgászni rajta, gondolván: „ennyi gazból lehetetlen kifogni a halat”. Én mégis időről időre meglátogatom eme vizeket ...

Nincs kapcsolódó videó