A termék jelenleg nem elérhető.
SALMO WOBBLER FURY POP FP7
SALMO WOBBLER FURY POP FP7
A Salmo Fury Pop a felszíni pergetés egyik új evolúciója. A csali a speciális flokkolt felszínének köszönhetően, minden egyes belerántás után rendkívül gyorsan megáll, a wobbler felületén található apró bolyhok ellenállásának köszönhetően. Ennek a növények közötti lyukban való horgászatkor óriási a szerepe.

Nem csak a hagyományos popperezésre alkalmas ez a wobbler, a vezetésének változtatásával a Walk the dog vagyis a kutyasétáltatós módszerrel is vezethetjük, vagy akár a kettő módszert ötvözhetjük is.

A Fury Pop fogósságát növeli a testben található csörgő, illetve a KVD horgokra rakott színes tollak is a fogóságát növelik. A Salmo csalik eredendően legendásak erősségükről, és tartósságukról, erre maga a név a garancia, illetve az alkalmazott KVD horog, és a Rasco kulcskarika.

Speciális kiképzésének köszönhetően, apró buborékokat hagy a víz tetején, amely csak a legjobb popperek jellemzői lehetnek.

A realisztikus 3D szemek, illetve a Salmora szintén jellemző egyedi színvariációk teszik teljessé ezt a több célra is használható felszíni wobblert.
Salmo Tiny 3cm, S,F
3 390 Ft
SALMO FANATIC
3 790 Ft
SALMO POP
3 100 Ft
SALMO ROVER
3 790 Ft
KAMASAKI POPP WOBBLER
790 Ft
KAMASAKI VERTIC WOBBLER
790 Ft
Salmo Fury Pop a furfangos csali
Megjelent: 2018-09-12 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

Manapság speciális csalikkal kényeztetnek el bennünket, ezek között van amely speciális technikát használva tehetünk fogóssá. Ezek közül van olyan is amely kettő az egyben vagyis két technikához is kiváló lehet a Salmo Fury pop ebbe a kategóriába sorolható sokoldalúságával. ...

Nincs kapcsolódó videó