A termék jelenleg nem elérhető.
SALMO L&K CATFISH WOBBLER SZETT
SALMO L&K CATFISH WOBBLER SZETT

Salmo L&K Catfish wobbler szett

Egy kivételesen alapos gondossággal összeválogatott műcsalis szett, mely a harcsa horgászatához kínál kíváló alternatívát. Pergető specialistáink válogatták össze ezen összeállítás darabjait, így ez garancia arra, hogy a ebbe a wobbleres szettbe, a legjobb harcsás csalik kerültek.

A felszínen kalandozva harcsás reményeinkről sem kell lemondani, csupán a megfelelő felszereléssel a legmegfelelőbb csalit kell felkínálnunk. A Salmo palettájából víztetőre egyértelműen a legeredményesebb wobbler harcsára a Skinner. A szettben található 12 F (tizenkét centiméteres, felszíni) típusú csali nagy mérete ellenére kiválóan dobható, nagy távolságra, pontosan repíthető. Húzásra imbolygó, nagy rezonanciát keltő mozgásba kezd. Másik eredményes felkínálási mód a twichelés, amely nem más, mint a megrántom-elengedem technika, ami a botspicc erőteljes megpöccintésével kivitelezhető. Ekkor a meg-megálló csali hirtelen megugrásokra kényszeríthető. Sok esetben ez váltja ki a támadást a kapitális csukákból, harcsákból.

Ha a jellegzetes harcsarablásokat nem látjuk a felszínen, akkor érdemes lejjebb próbálkozni, és egy kétrészes Salmo Whitefish wobblerrel kapásra ingerelni őket. A 13 centiméteres, mérsékelten mélyre törő Whitefish akár a kétméteres régióban is dolgoztatható. Lassú bevontatásra is ingerlő mozgásba kezd, állóvizeken és lassan áramló folyóvízen egyaránt nagyon eredményes. Tényként leszögezhető, hogy a harcsák - és persze a harcsapergetők - első számú kedvence.

A válogatás harmadik tagja pedig egy kiváló 2 részes Frisky. Lassú bevontatásra is jól reagáló csali. Ha megállítjuk, a könnyű wobblert a nagy felhajtóerő gyorsan a víztetőre emeli. Jól használható tartások meghorgászására, előbb említett tulajdonságának köszönhetően a már megismert víz alatti akadók, pl. fák, tuskók fölött is horgászhatunk vele.

A wobblerek mellett, egy praktikus, reteszelhető változatú műcsalis doboz is tartozék, megoldást garantálva a wobblerek tárolásához.

A Salmo - L&K Catfish Selection egy csalódásmentes válogatás, ha pergetett célhalunknak a harcsa van kitűzve.

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó