A termék jelenleg nem elérhető.
SALMO L&K PIKE WOBBLER SZETT
SALMO L&K PIKE WOBBLER SZETT

Salmo L&K Pike wobbler szett

Egy kivételesen alapos gondossággal összeválogatott műcsalis szett, mely a csuka horgászatához kínál kíváló alternatívát. Pergető specialistáink válogatták össze ezen összeállítás darabjait, így ez garancia arra, hogy a ebbe a wobbleres szettbe, a legjobb csukás csalik kerültek.

A Salmo palettájából víztetőre egyértelműen a legeredményesebb wobbler harcsára és csukára a Skinner. A szettben található 12 F (tizenkét centiméteres, felszíni) típusú csali nagy mérete ellenére kiválóan dobható, nagy távolságra, pontosan repíthető. Húzásra imbolygó, nagy rezonanciát keltő mozgásba kezd. Másik eredményes felkínálási mód a twichelés, amely nem más, mint a megrántom-elengedem technika, ami a botspicc erőteljes megpöccintésével kivitelezhető. Ekkor a meg-megálló csali hirtelen megugrásokra kényszeríthető. Sok esetben ez váltja ki a támadást a kapitális csukákból, harcsákból.

A legalsó vízrétegek alapos átkutatásához kell egy kiváló mélyre törő, merülő wobbler. A Salmo Hornetnél nem találtunk megbízhatóbbat erre a célra. A Hornet már a leglassabb bevontatásnál is erőteljes, élénk veretésbe, táncba kezd. A csali bevontatásának sebessége a kulcs a sikerhez, a bot dőlésszögével pedig azt szabályozhatjuk, hogy mennyire szaladhat a csali függőleges irányba. Tekintettel arra, hogy szinte minden ragadozó halunk előnyben részesíti a lassú, beteg mozgású, esetlen kishalat, ezt a szerepet kell eljátszatnunk a Hornetünkkel is.

A válogatás harmadik tagja pedig egy kiváló 2 részes Frisky. Lassú bevontatásra is jól reagáló csali, ezzel a módszerrel a csukákat csaphatjuk be elsősorban. Ha megállítjuk, a könnyű wobblert a nagy felhajtóerő gyorsan a víztetőre emeli. Jól használható tartások meghorgászására, előbb említett tulajdonságának köszönhetően a már megismert víz alatti akadók, pl. fák, tuskók fölött is horgászhatunk vele.

A wobblerek mellett, egy praktikus, reteszelhető változatú műcsalis doboz is tartozék, megoldást garantálva a wobblerek tárolásához.

A Salmo - L&K Pike Selection egy csalódásmentes válogatás, ha pergetett célhalunknak a csuka van kitűzve.

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó