A termék jelenleg nem elérhető.
SALMO L&K ZANDER ASP WOBBLER SZETT
SALMO L&K ZANDER ASP WOBBLER SZETT

Salmo L&K Zander-ASP wobbler szett

Egy kivételesen alapos gondossággal összeválogatott műcsalis szett, mely a süllő és balin horgászatához kínál kíváló alternatívát. Pergető specialistáink válogatták össze ezen összeállítás darabjait, így ez garancia arra, hogy a ebbe a wobbleres szettbe, a legjobb süllős, balinos csalik kerültek.

A víz legfelső részét uralmuk és ellenőrzésük alatt tartó balinok megfogását garantálja a világ legnépszerűbb száguldó csalija, a Salmo Thrill. Távolra és pontosan dobható, valamint gyors bevontatás mellett is olyan frekvencián dolgozik, ami felkelti a balin figyelmét. Nos, a Salmo Thrill pontosan erre teremtetett. 13 grammos tömege, valamint a farokrész felé hegyesedő kiképzése okán, mint a nyílvessző, úgy száll a levegőben. Ha balinozásról van szó, ő a favorit. Erőlködés nélkül repíthető pontosan a kiszemelt helyre, és már a csobbanása magára vonja az őn figyelmét. A lényeg azonban csak ezután jön! Ha a Thrillt nem kezdjük el azonnal maximális sebességgel bevontatni, ne is nagyon reménykedjünk a kapásban. Nagyon sokan a mai napig nem akarják elhinni, hogy van hal, ami utánaeredne egy ilyen gyors csalinak. Pedig a lényeg pont ezen van. A régi, rossz sztereotípiák egyszer és mindenkorra el kell, hogy szálljanak az emberek fejéből! Úgy tekerjük a Thrillt, ahogy a csövön kifér!

Kialakítása és funkciója révén lassabb bevontatást igényel a Salmo legducibb testű modellje, a Boxer. A 4 centis, csörgős belső rendszerrel ellátott wobbler a felszínhez közeli régióban vonzza a ragadozókat, elsősorban a süllőt, de gyakori vendég lehet a harcsa és a balin is a zavarosabb, sötétebb vizekben. A Boxer használata végtelenül egyszerű, mozgása hamar kiismerhető.

A válogatás utolsó 2 tagja pedig két kiváló 2 részes Frisky. Lassú bevontatásra is jól reagáló csali. Ha megállítjuk, a könnyű wobblert a nagy felhajtóerő gyorsan a víztetőre emeli. Jól használható tartások meghorgászására, előbb említett tulajdonságának köszönhetően a már megismert víz alatti akadók, pl. fák, tuskók fölött is horgászhatunk vele.

A wobblerek mellett, egy praktikus, reteszelhető változatú műcsalis doboz is tartozék, megoldást garantálva a wobblerek tárolásához.

A Salmo - L&K Zander ASP Selection egy csalódásmentes válogatás, ha pergetett célhalunknak a süllő vagy a balin van kitűzve.

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó