BENZÁR RIVER II FEEDER KOSÁR
Termékleírás

Benzár River II Feeder kosár

A nehezebb sodrású, folyóvízi pályák sokakat eltéríthettek ezen gyönyörű területek és halak horgászatától, mivel nagyobb dobósúlyú botokkal és nehezebb kosarakkal kellett azokat meghorgászni.

A Benzár Mix kínálatában megjelent legújabb River Feeder kosár ezen ismérvek tekintetében született meg, hogy ezeken a pályákon se kelljen elfeledni az érzékenyebb feederek adta lehetőségeket és élményeket.

Ezen különleges és egyedi hengeres kosarak tökéletesen megállnak a sodrásban, hiszen kellően nagy ólomnehezékekkel szerelve készülnek.

A felfogatást a kosár esetében, erős krimpelt damil biztosíja, mely a főzsinórra akasztás több metódusát lehetővé teszi. Az etetőanyag vagy ragasztott csonti a kosár szemein át könnyen fog oldódni, de dobás közben nincs meg az a veszély, hogy a levegőben kihulljon.

Méretszortimentjének köszönhetően, az összes hazai folyónk horgászatát megkönnyítő, kiváló és praktikus kiegészítő.



Általános használati utasítás - Ólom
Általános használati utasítás - Etetőkosár

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Kivitel
58625-076 CARP EXPERT RIVER II FEEDER KOSÁR XL 75G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 890 Ft River II75 gXL
58627-041 CARP EXPERT RIVER II FEEDER KOSÁR L 40G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 890 Ft River II40 gL
58627-061 CARP EXPERT RIVER II FEEDER KOSÁR L 60G 990 Ft River II60 gL


ALAGÚT FEEDER KOSÁR (KEREK)
420 Ft
FEEDER KOSÁR, SZÖGLETES
490 Ft
ET KEREK FEEDER ETETŐKOSÁR
810 Ft
FEEDER ETETŐKOSÁR, SZEGLETES
840 Ft
FOLYÓVIZI FEEDER KOSÁR
590 Ft
M6 FOLYÓVIZÍ FFEDER KOSÁR
930 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó