BOKOR PRO SPIN PERGETŐ BOT
BOKOR PRO SPIN PERGETŐ BOT


Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Műcsali vezetése
Műcsali vezetése

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Termékleírás

Bokor Pro Spin pergető bot

A Pro Spin pergető botoknak a legfontosabb jellemzője, az univerzális használhatóság, és a gazdaságosság. A két tulajdonság azért is van együtt jelen, mert egy pálcához kettő spicctag tartozik. Azért gazdaságos, mert az ára a két spiccel is pénztárcabarát. Ezeknek a spicc tagoknak a dobósúlya, ettől tehát egy kicsit a karaktere különbözik.

Akár a 198 cm-es, akár a 210 cm-es, akár a 240 cm-es pergető botot választjuk, két darab, különböző „erősségű” spicctaggal kapjuk kézbe. A dobósúlyok és ezért a terhelhetőség tekintetében van a különbség. Így tudjuk igazán egy helyzetben akár a zsinórhoz, a műcsalihoz, vagy akár a várható halak méretéhez igazítani az összeállítást.

Röviden szólva kisebb, vagy nagyobb súlyú, nagyobb ellenállású műcsalikat is vezethetünk egy adott pálca könnyedebb, vagy kissé erősebb spicctagjával. Bizony ez a lehetőség gyakran nagyon jól jön. Arról nem is szólva, hogy a pergető orsó méretéhez, és a zsinórvastagságához is harmonikusan választható a valamivel könnyedebb, vagy erőteljesebb spicctag.

Ezen lehetőségek miatt mondhatjuk univerzálisan használhatónak.

A modern anyagok, letisztult megjelenés mellett a rávágás, bevágás és a fárasztás érzékelése is különösen nagyszerű a ProSpin pálcáin keresztül. 

Bokor Károly tapasztalatai és élményei alapján összehozott, igazi multifunkciós pergető széria született.


4. FELÜL SZORÍTÓS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A csavaros orsótartó újabban használt változata. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
4. SIC fonott A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13175-198 BOT BOKOR PRO SPIN 198 21 990 Ft 1,98 m1+27-21 gB103 cm134 g
13175-210 BOT BOKOR PRO SPIN 210 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 22 990 Ft 2,10 m1+27-21 gB110 cm139 g
13175-240 BOT BOKOR PRO SPIN 240 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 23 990 Ft 2,40 m1+210-30 gB125 cm159 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Salmo tesztes pergetések – Villámportya Sliderekkel
Megjelent: 2020-07-29 | Forrás: Bokor Károly | Írások

Napi feladataim része, hogy a különféle horgászcikkeket használhatóságuk, eredményességük miatt tesztelnem kell. Ez a „munka” legtöbbször örömteli, mert mi van jobb, mint azt csinálni, amit nagyon szívesen teszünk. Ezekhez a feladatokhoz az elmúlt években leginkább a Bokor ...

Energofish Magazin - 2020 augusztus
Megjelent: 2020. augusztus 19.

Mostani magazinunkban, sügérpergetéshez kapunk tippeket Lukácsi Bélától, megismerhetjük a legújabb Benzár Mix No Limit feederbotot. A busahorgászat rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk Szilvási Szilárd segítségével. Bokor Károly pedig a legújabb univerzális pergetőbotját mutatja be.