Az Energofish Kft. a GINOP-3.2.2-8.2.4-16-2017-00273 sz. Vállalatirányítási Rendszer bővítése mobilitást támogató ügyviteli modullal és elektronikus iratkezelési funkcionalitással az Energofish Kft.-nél című projekt keretében 9.236.400 Ft vissza nem térítendő támogatási összeget nyert el, amely összeget az alábbi célok megvalósítására fordítjuk.

A pályázat beadásakor célunk meglévő komplex vállalatirányítási rendszerünk magas szintű tovább fejlesztése új modulok megvalósításával és a meglévő rendszerbe történő teljes integrálásával. Szem előtt kellett tartanunk munkatársaink fokozott terheltségét, és ennek megfelelően kellett kialakítanunk az új modulok funkcionalitását. A termelékenység növelése mellett fontos volt számunkra, hogy a munkatársak válláról levegyük akár a fizikai terheket is, növeljük a mobilitásukat és egyben növeljük a cég átláthatóságát. Az új webáruház kialakításával célunk az volt, hogy reagáljunk a XXI. század követelményeire, új, modern, responsive webshop-al szolgáljuk ki az ügyfeleinket.
A pályázat beadásakor a megfogalmazott célkitűzések maradéktanul megvalósultak. A Táv- és csoportmunka modul bevezetésével jelentősen javult a cégen belüli kommunikáció, a táv-munka modul által a munkafolyamatokat átláthatóbbá és automatizáltabbá váltak, az elektronikus iratkezelési rendszer modul kialakítása szintén javította a cég belső átláthatóságát és hatékonyságát, a mobil technika használatával felgyorsult és egyszerűbbé vált a munkavégzés. Az újonnan kialakított vállalati webáruház nagyban javította a cég arculatát a kiskereskedelmi szegmensben.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke ebben a projektben 40% volt, a kölcsön mértéke pedig 50%. A projekt 2019.01.07-i záródátummal valósult meg.