Rakóval a csatornán - Csala Viktor
Megjelent: 2024. május 31.
A rakós botos horgászat Csala Viktor nagy kedvence, hiszen ezzel a technikával lehet a legpontosabban és a legfinomabban horgászni a keszegfélékre, kárászokra, adott esetben a pontyokra. Viktor ezúttal csatornapacára adta a fejét, lássuk, milyen eredménnyel!
Mikor használj aromás pelletmixet? - Method feeder kisokos Szabó Bencével, 3. rész
Megjelent: 2024. május 31.
Manapság a method horgászatban egyértelműen a pellet mix-ek uralják a terepet, ritka, hogy egy hobbi vagy egy versenypeca során ne kelljen valamilyen pelletkeverékhez nyúlni az eredményes halfogás érdekében. Azonban ezekből a pelletkeverékekből is temérdek féle áll rendelkezésre, így nehéz megtalálni, hogy éppen melyik működik a legjobban. Ebben a videóban a téma szakértője, Szabó Bence meséli el, hogy az aromázott, tehát a legkevésbé sem natúr mix-ek mikor jelenthetnek igazán jó választást.
Versenygyőzelem a Sziki-tavon - Sólyom László
Megjelent: 2024. május 31.
Egy tél végi feeder verseny nem szokott egyszerűen abszolválható lenni! Kiváltképpen igaz ez abban az esetben, ha esővel érkező, kedvezőtlen időjárás is nehezíti a napot. Sólyom Lacit azonban nem olyan fából faragták, hogy e nehéz körülmények kifogjanak rajta, így odaállt és megnyerte a derbit! A "hogyan?" pedig kiderül a videóból!
Ködös pontyok Lajosmizséről - Szabó Bence
Megjelent: 2024. május 31.
A téli horgászat varázsa semmihez sem fogható. Különösen érvényesül ez a varázs abban az esetben, ha az ember ismeretlen vízen horgászik és az előre kiválasztott horgászhely előtt a peca kezdetére befagy a vízfelszín. Igen, a horgászat nem mindig habostorta, azonban a kitartó pecás szinte minden esetben elnyeri jutalmát! Ebben a videóban Szabó Bence egyik nem hétköznapi túrájának történéseibe nyerhetsz betekintést, amely során nehezítő körülmények sokaságával kellett megküzdeni, azonban a happy end így sem maradt el!
Hideg vízi PVA-s praktikák - Szabó Attila
Megjelent: 2024. május 31.
A pontyhorgászok körében manapság egyértelműen a PVA Bag-es technika a legnépszerűbb, hiszen egyszerű, eredményes és szinte bármilyen vízen remekül tud működni. A technika hideg vízi sajátosságait mutatja be ebben a videóban teszthorgászunk, Szabó Attila, aki természetesen arra is kitér, hogy min lehet mégis elcsúszni akkor, ha egyébként mindent jól csinálunk. Tanulságos videó következik!