Öltözz melegen! - Szabó Attila
Megjelent: 2024. március 07.
A téli horgászatok alkalmával az egyik legnagyobb hiba, amit el lehet követni, az a megfelelő öltözék hiánya. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy a 0 fokhoz közeli hőmérsékletben komfortosan, kellemesen érzi magát az ember vagy minden pillanatban azon bosszankodik, hogy épp melyik testrésze fázik a leginkább. Ebben a videóban Szabó Attila mutat be néhány olyan hasznos kiegészítőt, melyek nélkül tényleg kellemetlen lehet a vízparti lét a téli hónapok során.
Szabó Attila - Nagypontyos rapid peca
Megjelent: 2024. március 07.
Egy rövid, mindössze néhány órás horgászat is lehet igazán eredményes! Jó példa erre pontyhorgászunk, Szabó Attila őszi, vésztői pecája, amely során, bár nem volt sok kapás, a megfogott halak mérete és szépsége miatt mégis felejthetetlenül zárult a nap.
Árulkodó RSD - Skultéti László
Megjelent: 2024. március 07.
A horgászatban talán az a legszebb, és legnagyobb kihívás, hogy a természet részévé válva, annak jeleit figyelve juthatunk el kapásig. Skultéti László ez alkalommal is a megfigyeléseinek köszönhette a sikert, hiszen, bár eredetileg úgy tervezte, hogy mindkét botjával a medret vallatja majd, miközben felszerelte horgászbotjait, felfigyelt rá, hogy tőle balra, a sás egy kiszögellésénél már többedszer gyöngyöződik fel egy-egy buboréksor és a sás széle is meg-megrándul, biztos jelét adva a pontyok jelenlétének. Ennek hatására döntött úgy, hogy az egyik végszerelékét a sás elé helyezi el, minek köszönhetően egy igazán sikeres horgászatban lehetett aztán része.
Márnák wafterrel - Szabó Bence
Megjelent: 2024. március 07.
A dunai, feederes horgászatok során amennyiben szóba kerülnek a csalik, szinte mindenkinek egyből a csonti jut az eszébe. Sokáig így volt ezzel Szabó Bence is, azonban az elmúlt hónapokban egyre többet kísérletezett márnás horgászatai során a különféle wafterekkel, amelyek meglepően eredményesnek bizonyultak az Öreg Folyón is! Ennek, azaz a wafter csalikkal történő dunai feeder horgászatnak a sajátosságait mutatja be Bence ebben a videóban.
Bojlikészítés házilag - Skultéti László
Megjelent: 2024. március 07.
A pontyhorgászat egyik legizgalmasabb módja, ha saját készítésű csalival növeljük fogásaink számát. Nehéz annál nagyobb sikerélményt elképzelni, mint amikor a saját magunk által összeállított és elkészített bojlival sikerül kapásra bírni a szenvedélyünk tárgyát képező pontyokat. A házilag összeállított bojli elkészítéséhez a Carp Expert termékpalettáján minden szükséges eszköz megtalálható, melyek használatával rövid idő alatt készülhetjük el horogcsalinkat sikeres horgászatainkhoz. Hogy hogyan? Ebben pontyhorgászunk, Skultéti László nyújt segítséget!