PDF dokumentáció letöltése:


Az Energofish Kft. Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója. 1992-ben alakult, függetlenségét mai napig megőrző, magyar
tulajdonú vállalkozás.

Budapest XX. kerületében található központi telephelyen üzemel a nagykereskedelmi kiszolgálás és adminisztráció, Vecsésen található a kiskereskedelmi üzletágat működtető PecaPláza Áruház, Marcaliban pedig komplett, fejlett gyártóüzem működik.

A vállalat jelentős erőket fordít a kutatás fejlesztésre és innovációra, termékpalettáján egyre nagyobb súlyt képviselnek a saját fejlesztésű, saját márkás termékek.

Az Energofish teljes körű minőségirányítási és információbiztonsági irányítási rendszert épített ki és alkalmaz. (MSZ ISO/IEC 27001/2014 és MSZ EN ISO 9000:2015) Mindegyik ISO szabvány évente felülvizsgálatra kerül, melyet a Certop tanúsító cég végez.


Minőségpolitika

Az Energofish Kft. fő célja a vevői igények magas színvonalú kiszolgálása, a piaci pozíciójának megtartása és bővítése. Ennek érdekében a működésirányítási rendszerünket az ISO 9001:2015 követelményeinek megfelelően kialakítottuk, és folyamatosan optimalizáljuk, fejlesztjük.

Elkötelezettségünk alátámasztására a következőket fogalmaztuk meg:

  • Célunk, hogy korszerűen, hatékonyan és egyenletes minőségben legyünk képesek teljesíteni a megrendeléseket vevőink megelégedettségére és a környezet
  • megóvása mellett.
  • Minden munkatársunk feladata és felelőssége a megfogalmazott szabályok betartása, a minőségi munkavégzés és a folyamatos fejlődésre való törekvés.
  • Munkatársainkat folyamatosan képezzük és ösztönözzük annak érdekében, hogy az előírások betartásával állandóan kielégíthessék vevőink elvárásait.
  • Beszállítóinktól, alvállalkozónktól elvárjuk, hogy az általunk elvárt követelményeknek megfeleljenek.
  • Olyan munkakörnyezet kialakítása, amely biztosítja tevékenységünk eredményességét, céljaink elérését. A rendelkezésére álló lehetőségeknek megfelelően gondoskodunk arról, hogy céljaink megvalósításához szükséges erőforrások rendelkezésre álljanak.

Társaságunk tulajdonosai és vezetői elkötelezettek vagyunk abban, hogy a megfogalmazott politikával összhangban célokat tűzzünk ki, melyek megvalósítása biztosítja folyamatos fejlődésünket.

Részletes dokumentáció:


Információbiztonsági Politika

Energofish Kft. fő célja, hogy tevékenysége során, erkölcsi és anyagi biztonsága érdekében, a lehető legmagasabb szintű megoldásokat alkalmazza, és a biztonságra vonatkozó előírásokat maradéktalanul betartsa, működtetett menedzsment rendszereit folyamatosan fejlessze.

Részletes dokumentáció:


További dokumentációk:

További tanúsítványok: