ISO 27001 Tanúsítvány (2021) ISO 27001 Tanúsítvány melléklet (2021)
ISO 27001 (2021) Tanúsítvány ISO 27001 (2021) Tanúsítvány melléklet
ISO 9001 Tanúsítvány (2022) ISO 9001 Tanúsítvány melléklet (2022)
ISO 9001 Tanúsítvány ISO9001 Tanúsítvány melléklet
ISO 14001 Tanúsítvány (2022) AAA Tanúsítvány (2021)
ISO 14001 (2022) Tanúsítvány AAA Tanúsítvány (2021)

Letöltések:


Az Energofish Kft. Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója. 1992-ben alakult, függetlenségét mai napig megőrző, magyar
tulajdonú vállalkozás.

Budapest XX. kerületében található központi telephelyen üzemel a nagykereskedelmi kiszolgálás és adminisztráció, Vecsésen található a kiskereskedelmi üzletágat működtető PecaPláza Áruház, Marcaliban pedig komplett, fejlett gyártóüzem működik.

A vállalat jelentős erőket fordít a kutatás fejlesztésre és innovációra, termékpalettáján egyre nagyobb súlyt képviselnek a saját fejlesztésű, saját márkás termékek.

Az Energofish teljes körű minőségirányítási és információbiztonsági irányítási rendszert épített ki és alkalmaz. (MSZ ISO/IEC 27001/2014 és MSZ EN ISO 9000:2015) Mindegyik ISO szabvány évente felülvizsgálatra kerül, melyet a Certop tanúsító cég végez.


Minőségpolitika

Az Energofish Kft. fő célja a vevői igények magas színvonalú kiszolgálása, a piaci pozíciójának megtartása és bővítése. Ennek érdekében a működésirányítási rendszerünket az ISO 9001:2015 követelményeinek megfelelően kialakítottuk, és folyamatosan optimalizáljuk, fejlesztjük.

Elkötelezettségünk alátámasztására a következőket fogalmaztuk meg:

  • Célunk, hogy korszerűen, hatékonyan és egyenletes minőségben legyünk képesek teljesíteni a megrendeléseket vevőink megelégedettségére és a környezet
  • megóvása mellett.
  • Minden munkatársunk feladata és felelőssége a megfogalmazott szabályok betartása, a minőségi munkavégzés és a folyamatos fejlődésre való törekvés.
  • Munkatársainkat folyamatosan képezzük és ösztönözzük annak érdekében, hogy az előírások betartásával állandóan kielégíthessék vevőink elvárásait.
  • Beszállítóinktól, alvállalkozónktól elvárjuk, hogy az általunk elvárt követelményeknek megfeleljenek.
  • Olyan munkakörnyezet kialakítása, amely biztosítja tevékenységünk eredményességét, céljaink elérését. A rendelkezésére álló lehetőségeknek megfelelően gondoskodunk arról, hogy céljaink megvalósításához szükséges erőforrások rendelkezésre álljanak.

Társaságunk tulajdonosai és vezetői elkötelezettek vagyunk abban, hogy a megfogalmazott politikával összhangban célokat tűzzünk ki, melyek megvalósítása biztosítja folyamatos fejlődésünket.

Részletes dokumentáció:


Információbiztonsági Politika

Energofish Kft. fő célja, hogy tevékenysége során, erkölcsi és anyagi biztonsága érdekében, a lehető legmagasabb szintű megoldásokat alkalmazza, és a biztonságra vonatkozó előírásokat maradéktalanul betartsa, működtetett menedzsment rendszereit folyamatosan fejlessze.

Részletes dokumentáció: