Az Energofish Kft. a VEKOP-1.2.6-20-2020-00862 számú Eszközbeszerzés és fűtéskorszerűsítés az Energofish Kft. budapesti központjában című projekt keretében 75.894.541,- Ft visszatérítendő támogatási összeget nyert el, amely összeget az alábbi célok megvalósítására fordította.

Az Energofish Kft. a pandémia következtében megváltozott munkavégzési helyzetre reagálva igyekezett megteremteni a megfelelő feltételeket. Bevezettük az irodai dolgozóknak a Home Office lehetőségét, amihez hordozható számítógépeket és jogtiszta operációs rendszereket biztosítottunk.
A vállalkozás minden munkafolyamatra kiterjedő vállalatirányítási rendszert használ, melynek gép és hálózatigénye igen magas, ezért a lehető legnagyobb sebességet leadó processzorokra is szükség volt.
A 2018. május 25-ével hatályba lépett új adatkezelési szabályozás (GDPR). kötelezvényeként megtette a szükséges és kellő intézkedéseket, és a megfelelőség maximalizálása érdekében az adattárolást hardveres úton is biztosítjuk, amely adattároló a központi irodaépületben kapott helyet.

A fűtéskorszerűsítés során hőszivattyúval működő rendszert telepítettünk, amellyel nemcsak az éves fűtésszámlánkat csökkentettük, hanem a környezetvédelemre gyakorolt pozitív hatása miatt is kiemelten fontos volt számunkra.

Az Energofish Kft. napi átlag rendelésszáma eléri a több ezer cikkszámot, amely termékeknek a 70%-a budapesti telephelyen kerül összeszerelésre és csomagolásra, illetve tovább küldésre belföldre és külföldre egyaránt. Az új berendezés segítségével a csomagolás és az összeszerelés hatékonysága növekedett és eznagyban segíti a vevőink gyorsabb, szakszerűbb kiszolgálását.

A projekt során a pályázat beadásakor megfogalmazott célkitűzések maradéktanul megvalósultak és jelen projekt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy cégünk a koronavírus okozta kieséseket kiküszöbölje.

Támogató neve: Pénzügyminisztérium
Támogatási szerződés száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00862
Kedvezményezett neve: ENERGOFISH Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Eszközbeszerzés és fűtéskorszerűsítés az Energofish Kft. budapesti központjában
Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 75 894 541 Forint
A támogatás mértéke (%)-ban: 70 %
Projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.

Tájékoztató letöltése (PDF)

Táblakép letöltése (PDF)