1. NAVITAS 3D NFINITY ZÖLD SAPKA

Navitas 3D Nfinity zöld sapka - Klasszikus dizájn egy 3D Nfinity logóval, mindez egy letisztult, egyszerű kialakításban. Ezek a fő jellemzői a Navitas hímzett logós baseball sapkájának, mely kiváló minőségű megoldás a napsütés ellen.

 (részletes leírás)


2. NAVITAS DIRECTION TEE ZÖLD PÓLÓ

Navitas Direction Tee zöld póló - A Direction Tee póló a NVTS Artist projekt első tagja. A terméket a vintage stílusú térképek és iránytűk inspirálták, amit Gareth Fareham Navitas aktivista tervezett. Zöld színben elérhető, egy retro stílusú jelképpel. Impozáns kivitelű, szolid külsejű ruhadarab.


 (részletes leírás)


3. NAVITAS WOMENS JOGGA ZÖLD MELEGÍTŐNADRÁG

Navitas Womens Jogga zöld melegítőnadrág - A női jogga melegítő szuper lágy pamut keverékből készül, stílusos formatervezéssel. Minden a Navitas-tól elvárható finom részlettel el van látva. Ideális téli alaprétegként, esetleg hűvösebb időjáráskor a parton vagy a parton kívül egyaránt.

 (részletes leírás)


4. NAVITAS CORE JOGGERS ZÖLD MELEGITŐNADRÁG

Navitas Core Joggers zöld melegítőnadrág - A legfontosabb a kényelem és a stílus, horgászat alatt is. A CORE széria tökéletes meleget és kényelmet biztosít, a horgászat és szabadidős tevékenységek alatt egyaránt.

 (részletes leírás)


5. NAVITAS CORE JOGGA FEKETE MELEGÍTŐNADRÁG

Navitas Core Jogga fekete melegítőnadrág - A CORE Jogga tökéletes meleget és kényelmet biztosít. Öltözzön komfortosan horgászat alatt is, kialakításának köszönhetően aktív használat mellett is tökéletes tartást biztosít, rugalmas derekának köszönhetően.

 (részletes leírás)


6. NAVITAS ZIP OFF JOGGA LECIPZÁROZHATÓ SZÁRÚ MELEGÍTŐNADRÁG

Navitas Zip Off Jogga lecipzározható szárú melegítőnadrág - NVTS, komfort és stílus egy nadrágban. A Zip Off Jogga lecipzározható szárú melegítőnadrág tökéletes megoldás a hidegebb hónapokra is, azonban ha az időjárás felmelegszik, akkor lehetőséget adva, egy pillanat alatt lecipzározható a nadrág szára, így egy rövidnadrágot kapva.

 (részletes leírás)


7. NAVITAS LITE JOGGA SHORT ZÖLD RÖVIDNADRÁG

Navitas Lite Jogga Short zöld rövidnadrág - A LITE kollekcióval a klasszikus Jogga termékek minden jellemzőjét kihasználta a Navitas. A stílust és a súlyt a minimumra korlátozva, egy tökéletes nyári nadrágot készítettek! Érezd magad maximális komfortban a vízparton is horgászataid alatt, a nyári melegben is. Könnyed viselet, bármilyen módszerhez.

 (részletes leírás)


8. NAVITAS LITE JOGGA SHORT CAMO ZÖLD RÖVIDNADRÁG

Navitas Lite Jogga Short Camo zöld terepmintás rövidnadrág - A LITE kollekcióval a klasszikus Jogga termékek minden jellemzőjét kihasználta a Navitas. A stílust és a súlyt a minimumra korlátozva, egy tökéletes nyári nadrágot készítettek! Érezd magad maximális komfortban a vízparton is horgászataid alatt, a nyári melegben is. Könnyed viselet, bármilyen módszerhez.

 (részletes leírás)


9. NAVITAS EXPLORER ZIP-OFF COMBAT ZÖLD NADRÁG

Navitas Explorer Zip-off Combat lecipzározható aljú zöld oldalzsebes nadrág - A legújabb ruhaipari technológiák felhasználásával, magas szakértelemmel készült a NVTS Combat nadrágja.Speciális szúnyogok elleni védelemmel lett ellátva, ultra könnyű SPF-50 anyaggal, antibekteriálisan kezelt felülettel. Teljeskörű védelmet nyújt.

 (részletes leírás)


10. NAVITAS MFG CAMO SNAPBACK SAPKA

Navitas MFG Camo Snapback sapka - Az MFG széria egy rendkívül stílusos Snapback kialakítású sapka, a többi NVTS terméktől megszokott, magas kivitelű minőséggel. Univerzálisan állítható a mérete.

 (részletes leírás)


11. NAVITAS MFG FEKETE SNAPBACK SAPKA

Navitas MFG Fekete Snapback sapka - Az MFG széria egy rendkívül stílusos Snapback kialakítású sapka, a többi NVTS terméktől megszokott, magas kivitelű minőséggel. Univerzálisan állítható a mérete.

 (részletes leírás)


12. NAVITAS RODS TRUCKER ZÖLD SAPKA

Navitas Trucker zöld sapka - Stílusos baseball sapka a NAVITAS cégtől. A hátsó része hálós kialakítású, így nyáron, a melegebb időszakokban jó szolgálatot fog tenni. Univerzális méretű termék.

 (részletes leírás)


13. NAVITAS CORE II ZÖLD SAPKA

Navitas Core II zöld sapka - Letisztult és egyszerű dizájn, NVTS minőségben. A Navitas Core szériáját a maximális letisztultság jellemzi, horgászathoz és utcai viseletnek is tökéletes, univerzális baseball sapka.

 (részletes leírás)


14. NAVITAS CORE BEANIE II ZÖLD TÉLI SAPKA

Navitas Core Beanie II zöld téli sapka - Letisztult és egyszerű dizájn, NVTS minőségben. A Navitas Core szériáját a maximális letisztultság jellemzi, horgászathoz és utcai viseletnek is tökéletes, univerzális téli sapka, mely kellő meleget nyújt a hidegebb időben.

 (részletes leírás)


15. NAVITAS CRUX CAMO SAPKA

Navitas Crux Camo sapka - A Crux széria egy rendkívül stílusos kialakítású sapka, a többi NVTS terméktől megszokott, magas kivitelű minőséggel. Mérete univerzálisan állítható, a hátsó kialakításának köszönhetően.

 (részletes leírás)


16. NAVITAS SCOUT 2.0 ZÖLD DZSEKI

Navitas Scout 2.0 zöld dzseki - A Navitas cég az első szériás Scout Jacket sikerén felbuzdulva alkotta meg a Scout 2.0 Jacket modellt. A cél az volt hogy az egyszerűséget megőrizve egy minden időjárási körülményben használható modellt alkossanak.

 (részletes leírás)


17. NAVITAS HOODED SOFT SHELL 2.0 ZÖLD DZSEKI

Navitas Hooded Soft Shell 2.0 zöld dzseki - Megfelelő öltözék mind a vízparton és hétköznapi viseletként is. Vízhatlan, légáteresztő alapanyagból készül. Szél és vízálló, légáteresztő anyagú dzseki.

 (részletes leírás)


18. NAVITAS CORE KIDS CIPZÁROS ZÖLD KAPUCNIS PULÓVER

Navitas Core Kids cipzáros zöld kapucnis pulóver - A legfontosabb a kényelem és a stílus, a horgászat alatt is, ez kifejezetten fontos a gyerekeknél is. A CORE Kids széria tökéletes meleget és kényelmet biztosít a horgászat és bármely szabadidős tevékenység során.

 (részletes leírás)


19. NAVITAS CORE KIDS JOGGER ZÖLD MELEGÍTŐNADRÁG

Navitas Core Kids zöld melegítőnadrág - A legfontosabb a kényelem és a stílus, a horgászat alatt is, ez kifejezetten fontos a gyerekeknél is. A CORE Kids széria tökéletes meleget és kényelmet biztosít a horgászat és bármely szabadidős tevékenység során.

 (részletes leírás)


20. NAVITAS CORE KIDS ZÖLD PÓLÓ

Navitas Core Kids zöld póló - A legfontosabb a kényelem és a stílus, a horgászat alatt is, ez kifejezetten fontos a gyerekeknél egyaránt. A CORE Kids széria tökéletes meleget és kényelmet biztosít a horgászat és bármely szabadidős tevékenység során.

 (részletes leírás)


21. NAVITAS INFIL HOODY FEKETE KAPUCNIS PULÓVER

Navitas Infil Hoody - fekete kapucnis pulóver - Teljesen szolid megjelenésű, kétrétegű fleece 260GSM alapanyagból készült kapucnis pulcsi, minden időszakra kellő meleget nyújt használójának. Minőségi anyaghasználat és kialakítás jellemzi. Horgászathoz és mindennapi viselésre is komfortos termék

 (részletes leírás)


22. NAVITAS CORE HOODY ZÖLD KAPUCNIS PULÓVER

Navitas Core Hoody zöld kapucnis pulóver - Ez az új megjelenésű, kétrétegű fleece 260GSM alapanyagból készült kapucnis pulcsi mindig melegen tartja használóját. Horgászathoz és egyéb vízparti tevékenységhez is tökéletes megoldást nyújt.

 (részletes leírás)


23. NAVITAS WOMENS HOODY ZÖLD-RÓZSASZÍN PULÓVER

Navitas Womens Hoody zöld-rózsaszín kapucnis pulóver - Egyre több női horgászt tisztelhetünk a vízpartokon, ezért számukra is szeretnénk kedveskedni megfelelő öltözettel. A NVTS női kapucnis pulóver szuperkönnyű pamutkeverékből készült, a részletekre figyelve, amit egy hölgy elvár. Kiváló választás az őszi időszakra, de télen alaprétegként is jól fog funkcionálni.

 (részletes leírás)


24. NAVITAS CORE HOODY FEKETE KAPUCNIS PULÓVER

Navitas Core Hoody fekete kapucnis pulóver - Ez az új megjelenésű, kétrétegű fleece 260GSM alapanyagból készült kapucnis pulcsi mindig melegen tartja használóját. Horgászathoz és egyéb vízparti tevékenységhez is tökéletes megoldást nyújt.

 (részletes leírás)


25. NAVITAS NVTS HEMLOCK ZÖLD KAPUCNIS PULÓVER

Navitas NVTS Hemlock zöld kapucnis pulóver - Ez az új megjelenésű, háromrétegű fleece 290GSM alapanyagból készült kapucnis pulcsi mindig melegen tartja használóját. Horgászathoz és egyéb vízparti tevékenységhez is tökéletes megoldást nyújt. Szolid megjelenés és logózás jellemzi.

 (részletes leírás)


26. NAVITAS CORE ZIP HOODY CIPZÁRAS KAPUCNIS ZÖLD PULÓVER

Navitas Core Zip Hoody zöld cipzáras kapucnis pulóver - Ez az új megjelenésű, háromrétegű fleece 290GSM alapanyagból készült kapucnis pulóver mindig melegen tartja használóját. Horgászathoz és egyéb vízparti tevékenységhez is tökéletes megoldást nyújt. Szolid megjelenés és logózás jellemzi.

 (részletes leírás)


27. NAVITAS WOMENS SHERPA FLEECE KAPUCNIS ZÖLD PULÓVER

Navitas Womens Sherpa kapucnis zöld pulóver - A női melegítő felső szuper lágy pamut keverékből készül, stílusos formatervezéssel. Minden Navitas-tól elvárható finom részlettel el van látva. Ideális téli alaprétegként, esetleg kevésbé hűvösebb időjáráskor a parton vagy a parton kívül egyaránt.

 (részletes leírás)


28. NAVITAS CORE TEE ZÖLD PÓLÓ

Navitas Core Tee zöld póló - A Core Tee póló a NVTS alapszéria tagja. A terméket a minimál és szolid dizájn inspirálta. Zöld színben elérhető, egy egyszerű és tökéletes Navitas felirattal, Alap horgász ruhadarab.

 (részletes leírás)


29. NAVITAS SPORT ICON ZÖLD PÓLÓ

Navitas Sport Icon zöld póló - Sportos, szolid külső megjelenésű póló, Navitas felirattal és logóval az elülső részén.

 (részletes leírás)


30. NAVITAS STANNART LINEAR TEE ZÖLD PÓLÓ

Navitas Stannart Linear Tee zöld póló - A Linear Tee póló a NVTS Artist projekt következő tagja. A terméket Craig Stannart Stannard tehetséges művész tervezte. Zöld színben elérhető, egy különleges stílusú jelképpel. Impozáns kivitelű, szolid külsejű ruhadarab.

 (részletes leírás)


31. NAVITAS WOMENS TEE ZÖLD NŐI PÓLÓ

Navitas Womens Tee zöld női póló - A női NVTS póló szuper lágy pamut keverékből készül, stílusos formatervezéssel. Minden Navitas-tól elvárható finom részlettel el van látva. Ideális a vízpartra vagy akár hétköznapi viseletnek is.

 (részletes leírás)


32. NAVITAS CORE TEE FEKETE PÓLÓ

Navitas Core Tee fekete póló - Új generációs póló a NAVITAS-tól. Nagyon elegáns és kényelmes kivitel, fekete színben. Horgászathoz és utcai visseletként is tökéletes darab

 (részletes leírás)


33. NAVITAS STANNART SHADOW ZÖLD HALAS PÓLÓ

Navitas Stannart Shadow zöld halas póló - A Shadow Stannart póló a NVTS Artist projekt következő tagja. A terméket Craig Stannart Stannard tehetséges művész tervezte. Zöld színben elérhető, egy különleges stílusú halas jelképpel. Impozáns kivitelű, szolid külsejű ruhadarab.

 (részletes leírás)


34. NAVITAS JOY TEE FEKETE PÓLÓ

Navitas Joy Tee fekete póló - Divatos és kényelmes viseletű póló hétköznapi viseletnek és horgászatra egyaránt.

 (részletes leírás)


35. NAVITAS ATLAS ZIP FLEECE ZÖLD PULÓVER

Navitas Atlas Zip Fleece zöld pulóver - Modern szabású pulóver fleece anyagból, mely a NIA szériás szortiment részét képezi (az ilyen jelzéssel ellátott NAVITAS termékek kombinálhatóak egymással: NVTS thermoruha 2.0, Scout 2.0 dzsekik, Soft shell 2.0). Tökéletes választás a hideg idő közeledtével, mikor szükséges a réteges öltözet, a hosszú vízparti tartozkodás mellé.

 (részletes leírás)


36. NAVITAS JOY BURGUNDY BORDÓ HALAS PÓLÓ

Navitas Joy Burgundy bordó halas póló - A Joy póló a NVTS Artist projekt következő tagja. A termék egyedi, burgundy bordó színt kapott, egy megkapó halas mintázattal. Impozáns kivitelű, szolid külsejű ruhadarab.

 (részletes leírás)


37. NAVITAS KURT FEKETE PÓLÓ

Navitas Kurt fekete póló - A Kurt póló a NVTS kiváló minőséget képviselő szériájának tagja. A termék egy viccesebb stílusú halas dizájnt képvisel. Fekete színben elérhető, egy vicces halas logóval. Ajándéknak is tökéletes ruhadarab.

 (részletes leírás)


38. NAVITAS CAMO TEE TEREPMINTÁS PÓLÓ

Navitas Camo Tee póló - Teljesen terepmintás AOP Camo külső és 180GSM 100% pamut anyag jellemzői a terméknek. A felsorolt minőségi paramétereknek köszönhetően egy rendkívül minőségi Navitas ruházati alapdarab. egyedi terepmintás dizájnnal.

 (részletes leírás)


39. NAVITAS EXPLORER ZÖLD PÓLÓ

Navitas Explorer zöld póló - NVTS Explorer, horgászathoz, utazáshoz, és bármilyen szabadidős tevékenységhez tökéletes ruhadarab, A rendelkezésre álló legjobb rugalmas anyagból készült, a stílus és praktikum mellett, maximális kényelmet szolgáltatva. A póló antibakteriáisan kezelt, SPF50 védelemmel, ennek köszönhetően szupergors száradással rendelkezik.

 (részletes leírás)


40. NAVITAS COOLMAX ANKLE TWIN PACK RÖVIDSZÁRÚ ZOKNI

Navitas Coolmax Crew Twin Pack rövidszárú zokni (2 pár) - A Coolmax technológiának köszönhetően, a nedvességet könnyedén elnyeli és segít szabályozni a hőmérsékletet, hogy szárazon és melegen tartsa a lábat egész évben. Méret:41-45

 (részletes leírás)