CARP EXPERT INLINE BLOW -BACK RIG 70G BOJLIS SZERELÉK
Termékleírás

Carp Expert Inline Blow-back Rig bojlis szerelék

Rapid, előre elkészített szerelékeink sikerét követve, készítettünk a bojlis módszerek kedvelőinek is egy kiváló alternatívát.

Jelen szerelék egy teljesen horgászatra kész rapid fenekezős - bojlis összeállítás, mely kiváló alternatívát kínál kezdő vagy a pontyozó módszerekkel ismerkedő horgászok számára, de a promt pecák szuper kiegészítője is egyben, rendkívüli időspórolási lehetőségei miatt.

Felszerelése rendkívül egyszerű, csak a szerelék végén lévő hurkot kell felkötni a főzsinórra. Ennyi az egész.

45 librás leadcore zsinórra van kötve, 25 librás előkével, 4-es horoggal, ami univerzális megoldást ad többféle vízterületre.

A blow-back rig különlegessége a horgon rögzített gyűrűben rejlik, mely szabadon tud mozogni a horog száron. Ha felszippantja a csalinkat a hal és ki szeretné fújni, akkor a bojli vissza tud csúszni a horgon, de a horog még bent van a hal szájában, ezzel növelve az akadást, melyet a horog száron elhejezett befordító tesz teljessé.

Az in-line ólommal szabadon futóvá válik a szerelék, így ellenállás nélkül húzhatja a hal. Ezzel a szerelékkel az öreg óvatos pontyokat is könnyen horog végre csalhatjuk. Ajánljuk egy szem süllyedő bojlihoz, vagy dupla csalizáshoz is.

A termék szuper lehetőséget kínál akár kezdő, bojlizással és a szerelékekkel ismerkedő horgászoknak vagy kevés idővel rendelkező pecások számára egyaránt.Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Horogméret Szakítószilárdság
79870-070 CARP EXPERT INLINE BLOW -BACK RIG 70G 1 490 Ft Új Inline Blow-back rig70 g425 lb horogelőke, 45 lb leadcore

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC HELICOPTER
2 190 Ft
ESP LEAD CLIP RIG LEADCORE LEADER SZERELÉK 3DB/CSOMAG
4 490 Ft
THE ONE CHOD SZERELÉK 8DB/CSOMAG
1 590 Ft
CARP EXPERT HELIKOPTER D-RIG 80G BOJLIS SZERELÉK
1 590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó