CARP EXPERT SUPREME BOLO BOT
CARP EXPERT SUPREME BOLO BOT


Súly, kényelem
Súly, kényelem

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Termékleírás

Carp Expert Supreme Bolo

Ahogy a neve is mutatja, minőségi kivitel és kiváló technikai paraméterek jellemzik a Carp Expert Supreme Bolo-t!

Anyaga IM8-carbon, ami miatt egy nagyon feszes, gerinces botot tarthatunk a kezünkben. Ezen tulajdonságai miatt a kapásokra gyorsan és határozottan tudunk majd reagálni, így kifejezetten ajánljuk folyóvízi horgászatra! Itt a halak gyorsan, támadás szerűen táplálkoznak, hiszen az előttük elsodródó táplálék felvételére nem sok idejük áll rendelkezésre. Közülük is kiemelkedik a paduc táplálkozása és kapása, amire nem tudunk időben reagálni, ha nincs egy olyan jó felszerelésünk, mint a Carp Expert Supreme Bolo!

Dobósúlya 8-20g, így inkább a kisebb úszók használata ajánlott!

Ránézésre egy határozott sötét karaktere van a botnak, fekete alapszínnel, amit ezüst és fehér feliratok, vörös színű minták díszítenek!

Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 18-20-23 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!

Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami speciális kialakításának köszönhetően megakadályozza zsinór rácsavarodását! Egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz:

Főzsinór: 0,14 – 0,18 mm

Előke: 0,12 – 0,16 mm

Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon. Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk „röptetni”, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!

A spicctagon egy csúszógyűrű kapott helyet, ami az egyenletes terhelés elosztást szolgálja.

Haladó horgászok részére is ajánljuk a Carp Expert Supreme Bolo-t, ami folyóvízi horgászatainkat fogja igazi élménnyé varázsolni!


1. BÉKAZÁRAS ORSÓTARTÓ A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Dobósúly Szállítási méret Súly
11131-400 CARP EXPERT SUPREME BOLO 4M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 990 Ft Új 4 m8-20 g129 cm180 g
11131-500 CARP EXPERT SUPREME BOLO 5M 13 490 Ft Új 5 m8-20 g131 cm223 g
11131-600 CARP EXPERT SUPREME BOLO 6M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 16 990 Ft Új 6 m8-20 g132 cm340 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó