KAMASAKI POWER BOLO BOT
KAMASAKI POWER BOLO BOT


Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Kamasaki Bolo 

Ahogy a neve is mutatja a Kamasaki Power Bolo az erősebb bolognai botok kategóriájába tartozik! Ha még jobban pontosítani szeretnénk, akkor meg kell néznünk a megadott dobósúly tartományt, ami 5-35 g, és egyből láthatjuk, hogy ez a spektrum igen széles. Tehát a horgászbot nem csak erős, hanem lágy is egyben. Kisebb úszókat is gond nélkül dobhatunk vele és vezetésük sem okoz gondot!

Dizájnja igazán esztétikus! A matt fekete alapra fényes ezüst és kék motívumok, illetve feliratok kerültek. A békazáras orsótartó is egy igazán esztétikus ezüst cérnával lett felerősítve! Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú  horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 20-23-26 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!

Anyaga IM6-os carbon, ami amellett hogy nagyon könnyű elég strapabíróvá is teszi a botot, jobban ellenáll a külső behatásoknak, mint egy nagyobb tisztaságú carbon anyag. Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Ajánlott zsinórvastagság a horgászbothoz: Főzsinór: 0,14 – 0,20 mm Előke: 0,12 – 0,18 mm

Ezek az átmérők biztosítják, hogy a bot tulajdonságait, karakterét a legjobban ki tudjuk használni, de nem azt jelenti, hogy így lehetetlen a horgászbotot eltörni! A megfelelő zsinórválasztás nem mentesít minket a körültekintő és szakszerű használattól! Tehát létfontosságú a legalább 3 méter nyélhosszú merítőszák használata, a botot nem tartjuk olyan szögben, hogy annak spicce túlságosan visszahajoljon. Ha úgy ítéljük meg, hogy a horgon lévő halat ki szeretnénk „röptetni”, akkor nem húzzuk magunkhoz közel és emeljük ki, hanem még bent hozzuk a felszínre és amikor megnyugodott, akkor egy határozott emeléssel vegyük magunkhoz. Így a terhelés nagy részét akkor kapja a bot, amikor még nagy szöget zár be a spicc magával a bottal!

Minden hosszúsági változatnál az első és a második tagon egy-egy csúszógyűrű kapott helyet, ami azt a célt szolgálja, hogy a zsinór jobban tudja követni a bottestet, ezáltal egyenletesebben oszlik el rajta a terhelés! Mindent összevetve a kezdő és már nem kezdő de még nem haladó bolognai botos horgászoknak nyújt alternatívát a  Kamasaki Power Bolo, ami jól teljesít álló és folyóvízen egyaránt!


1. BÉKAZÁRAS ORSÓTARTÓ A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Dobósúly Szállítási méret Súly
11059-400 KAMASAKI BOLO 4M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 7 990 Ft Új 4 m5-35 g130 cm223 g
11059-500 KAMASAKI BOLO 5M 9 490 Ft Új 5 m5-35 g133 cm310 g
11059-600 KAMASAKI BOLO 6M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 990 Ft Új 6 m5-35 g133 cm413 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó