PROMIX CARP PLUS ETETŐANYAG
Termékleírás

Promix Carp Plus etetőanyag

A Carp Plus termékcsaládot a Full Fish és a prémium hallisztes szériák ihlették. A vásárlóink részéről merült fel igényként, hogy a hallisztes kajákon belül is kellene egy jóval darabosabb széria, amely bordás és method kosaras pecáknál is bevethető. Ezeket a mixeket kizárólag roppantott pelletek, egész pelletszemek, illetve hallisztek alkotják. Darabos összetevői a halakat helyben tartják, míg felhőző, finomszemcsés alkotóelemei a vízben gyorsabban terjedve, távolabbról is az etetésre húzzák a halat. Az egyszerűség jegyében 3 favorit szín és ízkombinációban kerültek a zacskóba.

Az alapot talán a zöld színű, természetes kagyló aromájú kaja adja. Ez az, amit bárhol bevethetsz, a halak megőrülnek érte, hiszen totálisan beleillik a tavakban megtalálható természetes táplálékok közé.

Egy extrémebb ízvilág a fűszeres gyümölcsmix, mely piros színével lett még kirívóbb. Bizonyos helyzetekben ez a kombináció elképesztő hatásfokkal dolgozik, a halak megőrülnek érte, igazi különlegesség.

A citromsárga színű ananász-GLM a savanykás gyümölcsösség mögött felsejlő zöldajkú kagylókivonat ízvilágával hódít. Ez a két íz, bár teljesen eltérő jegyeket hordoz, együtt mégis egy harmonikus párost alkot.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Ízesítés Kiszerelés
PMCPA-G00 PROMIX CARP PLUS ANANÁSZ-GLM 1 790 Ft 2237.5 Ft/KG Carp PlusAnanász-GLM800 g
PMCPF-GY0 PROMIX CARP PLUS FŰSZERES GYÜMÖLCSMIX 1 790 Ft 2237.5 Ft/KG Carp PlusFűszeres gyümölcs mix800 g
PMCPK-000 PROMIX CARP PLUS KAGYLÓ 1 790 Ft 2237.5 Ft/KG Carp PlusKagyló800 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 290 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó