CARP EXPERT ADVANCER FEEDER BOT
CARP EXPERT ADVANCER FEEDER BOT

Óvatos kapás jelzése
Óvatos kapás jelzése

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Termékleírás

Carp Expert Advancer Feeder bot 

A legújabb Advancer szériát nem csak a feederezéssel ismerkedőknek ajánljuk! Az Advancer IM6-os Carbon felhasználásával készült, ami rendkívül könnyen kezelhetővé, kellően rugalmassá és erőssé és ellenállóvá teszi a blankot.

A kiváló blank mellett, igazán igényes kivitelű parafa-duplon nyéllel rendelkezik, ami magabiztos dobást garantál mindenféle körülmény között. Ez a pontos dobások kivitelezésének alapkövetelménye.

2 méretben elérhető a széria, 3 részes kivitelekben, ami garantálja a könnyed és kényelmes szállíthatóságot, legyen szó autós, motoros vagy egyéb szállítási módról a vízpartra.

SIC betétes gyűrűsorral van szerelve természetesen, mely elősegíti a távoli dobások elérésében, ehhez egy kellően vékony 0,25 mm körüli monofil használatát javasoljuk hozzá.

Orsótartója klasszikus, csavaros kialakítású, melyhez 40-60 közötti orsók használatát javasoljuk, akár nyeletőfékes kivitelben. Az orsótartó felett hororgbeakasztó is található rajta, 

Dobósúlya 50-100 grammban lett meghatározva, aminek köszönhetően kényelmesen horgászhatunk vele akár 60-80 méterre is, a legjobb haltartó helyeken.


24. általános Az IM6-os karbon anyag megjelenésével a horgászbotok súlya jelentősen csökkent. A kecsesebb botok kényelmesebb és gyorsabb, ezáltal eredményesebb használatot biztosítanak. Mindezt úgy, hogy eközben nem maradnak el a hasonló kategóriájú üveg kompozit botok erejétől.
4. OSZTOTT NYÉL Egyre elterjedtebb az úgynevezett osztott nyél alkalmazása. Ennek lényege, hogy minőségi parafa és szivacsos tapintású, strapabíró duplon anyag kombinálásával kényelmes, akár nedves, nyirkos kézzel is stabil fogást biztosító felületet hozznak létre. Az így kialakított nyél magabiztos horgászatot tesz lehetővé, legyen szó dobásról vagy éppen fárasztásról.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
14070-362 CARP EXPERT ADVANCER FEEDER 3,60m 50-100G BOT 12 490 Ft Új 3,6 m3+350-100 gB126 cm273 g
14070-392 CARP EXPERT ADVANCER FEEDER 3,90M 50-100G BOT (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 13 490 Ft Új 3,9 m3+350-100 gB136 cm342 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
CARP EXPERT RIVER FEEDER BOT
30 990 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER BOT
23 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Carp Expert Advancer Feeder bot
Megjelent: 2022. április 05.

Carp Expert Advancer Feeder bot