CARP EXPERT SMART FEEDER BOT
CARP EXPERT SMART FEEDER BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Termékleírás

Carp Expert Smart Feeder bot 

A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe.

Ezen Smart szériában kapott helyett a Smart Feeder bot széria, mely univerzalitásával, sokak kedvelt eszközévé válhat.

A rendkívül kényelmes és hidegebb időben is meleg fogást biztosító duplon nyélnek köszönhetően a bot fogása kellemes, dobás közben tökéletesen tart a kezünkben.

Egy, akár nyeletőfékes 50-es, 60-as orsóval és 0,20 - 0,25 mm közötti zsinórral nyílt vízen akár 10kg-on felüli pontyokat is partra segíthetünk vele. 

Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy könnyedén alkalmazkodni tudjunk a megváltozott körülményekhez, legyen szó felerősödő szélről vagy a halak kapókedvének változásáról.

Nem csak azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a horgászattal, hanem azoknak is, akik egy kedvező funkcionalitású rezgőspicces botot szeretnének, elérhető áron.


1 ált. kompozit A hagyományos kompozit technológiával készült botok karaktere lágy, lassabban keményedik fel, ugyanakkor kimondottan jól terhelhető. Az anyag jellegéből adódóan a kompozit botok kevésbé sérülékenyek, ellenállóbbak a külső hatásokkal, ütődésekkel, koccanásokkal szemben, mint a hasonló kaliberű karbon társaik.
9. DUPLON NYÉL (klasszikus) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
14083-362 BOT CARP EXPERT SMART FEEDER 3,60M 40-80G 9 990 Ft Új 3,6 m3+240-80 gB126 cm315 g
14083-392 BOT CARP EXPERT SMART FEEDER 3,90M 40-80G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 990 Ft Új 3,9 m3+240-80 gB136 cm373 g


ET EMERALD FEEDER
14 990 Ft
ET RUBIN MATCH-FEEDER
18 990 Ft
KAMASAKI BOAT FEEDER BOT
7 790 Ft
CARP EXPERT ELITE FEEDER BOT
22 490 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER BOT
18 490 Ft
KAMASAKI SUPER FEEDER BOT
11 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó