CARP EXPERT HEAVY DUTY METHOD FEEDER KOSÁR SZETT TÖMKÖDŐVEL GO GREEN
Termékleírás

Carp Expert Heavy Duty Method Feeder kosár szett töltővel

Legyen szó bármilyen vízterületről, folyókról vagy akár magántavakról, vannak olyan helyzetek, hogy a szerelék részét képző ólom vagy egyéb nehezék beszakad vagy egy elhagyós szerelék részét képezve a vízben marad. Némely nehezéknek környezetszennyező hatása van, ami természetesen a vízre és a benne élő halakra is hatást gyakorolhat, plusz vannak tavak, ahol erre kiemelt figyelmet fordítanak és különböző prevenciókat vezettek be, a halak védelmének érdekében.

Figyelmet fordítva ezen tényezőkre, megalkottuk a Go Green szériát. Ezen súlyok 100%-ig természetbarát anyagokból készülnek, wolframot és ólmot sem tartalmaznak, hanem egy teljesen környezetbarát cink-ötvözetből lettek formára öntve, beszakadás esetén nem terhelik a környezetet és megoldást nyújtanak azon horgászvizekre is, ahol kritérium az elhagyós szerelék használata.

- A szett tartalmaz egy töltőszerszámot és 2 darab L-es méretű, nagyobb súlyú method kosarat, ami akár az igazán nagy távolságok eléréséhez is hozzásegíthet.

Elérhető méretek:
- 50G+50G
- 70G+70G



Általános használati utasítás - Ólom
Általános használati utasítás - Etetőkosár

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret
58706-050 CARP EXPERT HEAVY DUTY METHOD FEEDER 50G+50G TÖMKÖDŐVEL GO GREEN 2 490 Ft Új Heavy Duty Method Feeder kosár szett töltővel50+50 g
58706-060 CARP EXPERT HEAVY DUTY METHOD FEEDER 70G+70G TÖMKÖDŐVEL GO GREEN (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 790 Ft Új Heavy Duty Method Feeder kosár szett töltővel70+70 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT METHOD KOSÁR SZETT
2 190 Ft
ESP MEGA METHOD FEEDER KOSÁR
2 340 Ft
CARP EXPERT FOLYÓVíZI METHOD TÁVDOBÓ KOSÁR
1 040 Ft
CARP HUNTER FLAT METHOD KOSÁR 2 DB/CSOMAG
1 190 Ft
CARP HUNTER METHOD FEEDER KOSÁR TÖLTŐ FORMA
340 Ft
CARP EXPERT METHOD KOSÁR+TÖLTŐFORMA 50-60-70G
2 590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó