WIZARD PERCH BLADE UL PERGETŐ BOT
WIZARD PERCH BLADE UL PERGETŐ BOT


Műcsali vezetése
Műcsali vezetése

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Termékleírás

Wizard Perch Blade UL pergető bot

A legendás és sokat bizonyított Spin Blade pergető botok új, modernizált köntösbe bújtak. Lukácsi Béla tapasztalataival kiegészítve, a 2024-es év egyik legjobb pergető szériáját kínálják a horgászoknak. Ebből az individuális körből nem maradhatott ki a széria legfinomabb darabja sem, így a Perch Blade is megújult, az UL horgászok örömére.

Egy UL pergetőbot egyik legjelentősebb része az érzékeny spiccben rejlik, mely jelen terméknél tömör karbonból készült, javítva a dobási és kapásérzékelési tulajdonságait.

Kiváló spiccén túl, a blank IM12-es karbon anyaga is azért szolgál, hogy a legkisebb műcsalik minden rezzenése érezhető legyen. A spicc és blank kellően felkeményedik bevágás és fárasztás során, így nem kell félni, ha egy jobb hal akad horogra.

A nevéből adódóan, a sügerezéshez lett optimalizálva, de kiválóan alkalmas apró csalikkal való domolykózásra vagy akár balinozásra is. Használhatjuk monofil, vagy egy egész vékony fonott zsinórral is.

A botok nyélkiképzése is megújult, mely osztott parafa és duplon anyag kohéziójából tevődött össze, ami a praktikus tisztíthatóság mellett, igazán kényelmes és stabil fogást szolgáltat, dobások és fárasztások közben egyaránt.

Kiemelt szerepet kapott a szérián egy teljesen új, prémium Sic betétes NT gyűrűsor, mely a fonott zsinórok fokozott igénybevétele mellett, a véletlen zsinórfeltekeredést is maximálisan kizárja.

Alul szorítós orsótartóval szerelt, melyhez 800-2000-es méretű orsó használatát javasoljuk, plusz kellően nagy horogbeakasztót kaptak, a komfortos használat miatt.

Kiváló opciót garantál az egész széria, az UL horgászat bármely technikájához, műfajához, igazán egyedi, élményszerű közvetítéssel.


3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13036-182 WIZARD PERCH BLADE UL 1,80M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 13 990 Ft Új 1,8 m20,5-3 g94 cm90 g
13036-212 WIZARD PERCH BLADE UL 2,10M 14 990 Ft Új 2,1 m20,5-3 g109 cm95 g
13036-242 WIZARD PERCH BLADE UL 2,40M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 15 990 Ft Új 2,4 m20,5-3 g124 cm110 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
19 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Wizard tesztek és a csukák
Megjelent: 2024-05-11 | Forrás: Bokor Károly | Tesztek

Kellemes gond olyan felkérést kapni, ami elsősorban horgászatból áll. Különösen jól esik a teljesítése, ha csukapergetéssel függ össze a feladat. A dolgok közepébe vágva, a számomra kedves, lassan tíz éve használt és sokat bizonyított Bokor Spin pergető botok, és a két különböző ...

Nincs kapcsolódó videó