WIZARD PINK SPIN PERGETŐ BOT
WIZARD PINK SPIN PERGETŐ BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Műcsali vezetése
Műcsali vezetése

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Termékleírás

Wizard Pink Spin pergető bot

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy teljesen új csajos széria, a Wizard Pink!

Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De a kinézet mellett nézzük a bot specifikációit.

A bot anyaga IM9 carbon. Már-már csúcskategóriás botokra emlékeztet a könnyedsége és merevsége, amellett, hogy iszonyatos erő lakozik bennük. Azonban minél magasabb IM számú a horgászbotunk, annál jobban kell figyelnünk rá, kevésbé tolerálják az ütéseket az éles felületekkel történő koccanást, mivel anyagunk nagyon százalékban tartalmaz carbont, mint mondjuk egy IM6-os anyagú horgászbot.

A bot gerincessége bírni fogja a nagyobb csukákkal és süllőkkel való küzdelmet is!

Extra megjelenésű felülről csavarós orsótartóval rendelkezik, mely nagyon jól tartja a méretben hozzá illő 3000 vagy 4000-es méretű orsókat.  A bot nyél része is a könnyed használatot, tisztíthatóságot segíti elő, EVA alsó betétet kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít a dobások során.

A Wizard Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció, ha pergetésről van szó. A bothoz passzoló színben kapható orsó, és zsinór is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében. Ajándéknak is tökéletes termék.


57. pergető Az IM9-es karbon pergető botok a legkedveltebb modellek közé tartoznak. Kimagasló minőség, a műcsali minden rezdülését és a legapróbb rávágásokat is jelző spicc jellemzi. A gyorsan felkeményedő anyag gyors és eredményes fárasztást tesz lehetővé akár akadókkal és gazdag vegetációval tarkított pályán is.
4. OSZTOTT NYÉL Egyre elterjedtebb az úgynevezett osztott nyél alkalmazása. Ennek lényege, hogy minőségi parafa és szivacsos tapintású, strapabíró duplon anyag kombinálásával kényelmes, akár nedves, nyirkos kézzel is stabil fogást biztosító felületet hozznak létre. Az így kialakított nyél magabiztos horgászatot tesz lehetővé, legyen szó dobásról vagy éppen fárasztásról.
4. FELÜL SZORÍTÓS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A csavaros orsótartó újabban használt változata. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
4. SIC fonott A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13204-240 WIZARD PINK SPIN BOT 30-60G 2.40M 11 990 Ft 2,40 m230-60 gB126 cm174 g
13204-270 WIZARD PINK SPIN BOT 30-60G 2.70M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 12 990 Ft 2,70 m230-60 gB141 cm204 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó