GO GREEN KÖRNYEZETBARÁT BEVÁSÁRLÓTÁSKA
Termékleírás

Go Green környezetbarát bevásárlótáska

A folyamatosan bevezetésre kerülő prevenciós tényezőkre fontos figyelmet fordítva, miszerint egyre több területen és helyen kivezetésre kerül a nylon anyag használata, az Energofish Kft. Go Green programján belül létrehoztunk egy különböző méretekben elérhető táska szortimentet is.

A környezetbarát horgászati súlyok mellett, érdemes előre tekinteni és gondoskodni a környezettudatosságról minden területen, például bevásárlás vagy egyszerűen a megvásárolt termékek szállítása során is egyaránt.

Jelen, a felhasználáshoz alkalmazkodva, több méretben elérhető Go Green táskáink erre a problémára nyújtanak tökéletes alternatívát, kiváltva ezzel az eldobható vagy egyszer használatos termékek körét.

A táskák Non Woven anyagból készültek, ennek révén rendkívül erősek, masszív teherbírásúak, így garantált a hosszú használhatóság és élettartam.

Az elhasználódott vagy egyéb okból használhatatlanná vált táskákat, a környezettudatosság és környezetvédelem jegyében, lehetőség van egy új táskára kicserélni, ezzel is ösztönözve minden vásárlónkat az eldobható alternatívák lehetőség szerinti elkerülésére.

Legyél Te is környezettudatos, válts Go Green-re!



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Jellemző Anyaga
74053-105 GO GREEN BEVÁSÁRLÓTÁSKA 30*10*38CM 300 Ft Go Green bevásárlótáska30x10x38 cmKözepes - 15 kg teherbírásNon Woven
74053-110 GO GREEN BEVÁSÁRLÓTÁSKA 45*20*60CM 600 Ft Go Green bevásárlótáska45x20x60 cmXXL - 25 kg teherbírásNon Woven

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

SBS FAN FLAG
6 990 Ft
EFTTEX ÖKO ZACSKÓ
100 Ft
ENERGOTEAM SIMÍTÓZÁRAS PE TASAK
18 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó