CRALUSSO ZSINÓR SŰLLYESZTŐ SPRAY
Termékleírás

Cralusso Zsinórsüllyesztő spray

A zsinórsüllyesztő spray hasznos segítség. Azokban az esetekben ajánlott a zsinórsüllyesztő spray használata, amikor nehezebben tudjuk elsüllyeszteni damilunkat a rárakódott szennyeződéstől, de további esetekben is segítségünkre lehet.

A zsinórsüllyesztővel fújjuk be az orsó dobján lévő damilt, aminek következményeképp csökkenteni tudjuk a víz és zsinór közti felületi feszültséget, így damilunkat lényegesen könnyebben a víz felszíne alá meríthetjük, ezzel kiküszöbölve a felszíni áramlatok zavaró hatását.

Megfigyelhetjük, hogy a zsinórsüllyesztő spray használatával csökkentjük a damil, valamint a gyűrűk súrlódását. Ez dobáskor érezhetővé válik, és mérhetően nagyobb távolságok elérését teszi lehetővé.

A horgászatonként 1-2 alkalommal zsinórsüllyesztővel kezelt damilra lényegesen kevesebb szennyeződés rakódik. Összetevőinek köszönhetően nem károsítja a damil szerkezetét.

Óvintézkedés: ha véletlenül szembe kerülne, bő vízzel mossa ki a szemét, nagyobb mennyiség véletlenszerű lenyelése esetén forduljon orvoshoz!



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Kiszerelés
79007-730 CRALUSSO ZSINÓR SŰLLYESZTŐ SPRAY 60 ML 1 090 Ft 18166.67 Ft/L Zsinórsüllyesztő spray60 ml


DRENNAN POWERGUMM
3 590 Ft
CARPTREND CSALIGUMI
180 Ft
GUBANCGÁTLÓ FEKETE 25CM
390 Ft
GUBANCGÁTLÓ 3 DB-OS
630 Ft
CARP EXPERT CSALIKARIKA 7MM
440 Ft
CARP EXPERT Z CSALIGUMI 15MM
420 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó