CARP EXPERT LEADFREE GO GREEN INLINE BLOWBACK RIG 80G
Termékleírás

Carp Expert GoGreen Leadfree Inline Blowback Rig bojlis szerelék

Legyen szó bármilyen vízterületről, folyókról vagy akár magántavakról, vannak olyan helyzetek, hogy a szerelék részét képző ólom vagy egyéb nehezék beszakad vagy egy elhagyós szerelék részét képezve a vízben marad.

Némely nehezéknek környezetszennyező hatása van, ami természetesen a vízre és a benne élő halakra is hatást gyakorolhat, plusz vannak tavak, ahol erre kiemelt figyelmet fordítanak és különböző prevenciókat vezettek be, a halak védelmének érdekében.

Figyelmet fordítva ezen tényezőkre, megalkottuk a Go Green szériát.

Ezen súlyok 100%-ig természetbarát anyagokból készülnek, wolframot és ólmot sem tartalmaznak, hanem egy teljesen környezetbarát cink-ötvözetből lettek formára öntve, beszakadás esetén nem terhelik a környezetet és megoldást nyújtanak azon horgászvizekre is, ahol kritérium az elhagyós szerelék használata.

A CARP EXPERT LEADFREE GO GREEN INLINE BLOW BACK RIG nagy segítség lehet, azoknak a pontyhorgászoknak, akik nem szeretnek a kötögetéssel bíbelődni, hiszen egy komplett végszereléket kínálunk.

A horogelőke strapabíró, 25lb erősségű fonott zsinórból lett megkötve, a szerelék stabilitását pedig a 80lb fonott zsinór biztosítja, amin az ólom lett elhelyezve, a biztos akadásért pedig a 4-es méretű szakállas horog felel.

A szerelék előnye, hogy a hal a csalinkat ki tudja fújni, de a horogbefordító segítségével, a horgunkat nem, így a sokszor megfogott halakat is nagyobb biztonsággal tudjuk szákba terelni.

A végszerelék felhelyezése rendkívül egyszerű, hiszen könnyedén tudjuk a főzsinórunkkal összekötni.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Horogméret
79871-080 CARP EXPERT LEADFREE GO GREEN INLINE BLOW -BACK RIG 80G 1 890 Ft Új GoGreen Blowback Rig80 g4

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE
2 190 Ft
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS
2 190 Ft
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC HELICOPTER
2 190 Ft
LIFE-ORANGE CARP RIG "IN-LINE" BOJLIS SZERELÉK
1 290 Ft
LIFE-ORANGE CARP RIG "HELICOPTER" BOJLIS SZERELÉK
1 390 Ft
LIFE-ORANGE CARP RIG "LEAD FEED" BOJLIS SZERELÉK
1 390 Ft
Minőségi percek – októberi peca
Megjelent: 2023-12-09 | Forrás: Heincz András | Írások

A felgyorsult mindennapok és a beléjük zsúfolt teendők mellett nem tud mindenki napokat időzni a vízparton ahhoz, hogy szebb példányokat is horogra csaljon. A készülődésről nem is beszélve, ami olykor órákig is eltarthat. Az általam használt csalik és szerelékek már többször ...

Nincs kapcsolódó videó