RIDGEMONKEY APE-X BEAKED POINT HOROG 10DB/CSOMAG
RIDGEMONKEY APE-X BEAKED POINT HOROG 10DB/CSOMAG


Terhelhetősége
Terhelhetősége

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Akadás
Akadás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

RidgeMonkey Ape-X Beaked Point horog

A sokéves gyártási és horgászati tapasztalatokat ötvözve, az Ape-X horog sorozat úgy lett tervezve, hogy minden pontyhorgászati és egyéb speciális bojlis szituációt lefedjen. 

Több, mint 2 éven át tartó alapos tesztelésen mentek át, a legmodernebb gyártási folyamatokat és a rendelkezésre álló legfejlettebb horoghegy technológiát felhasználva, mely egy olyan horog létrejöttét tette lehetővé, melyek mindegyike páratlan erővel, élességgel és tartóssággal bír, maximálisan 100%-os bizalmat szolgáltatva.

A termék jellemzői:
- Extra éles horogcsúcs
- Super-strong Japán Carbon 80 acél anyag
- 10 fokban behajtott fül
- Kovácsolt hajlítás és szár rész
- Egyedi RM-Tec Gunmetal bevonat
- Hosszú, tűhegyes mikroszakáll


14. FÜLES A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
5. MIKRO SZAKÁLL A mikro szakállas horgokat nagy előszeretettel használják a versenyhorgászok és a halakkal való kíméletes bánásmódban érdekelt sporthorgászok is. Nagy előnye, hogy a hagyományos szakállú horgoknál kisebb sebet üt és a kifogott halból kíméletesen és gyorsan távolítható el a horog.
20. NICKEL(fémszínű)

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Szín Kiszerelés Változat
RMT28-600 RIDGEMONKEY APE-X BEAKED POINT BARBED SIZE 4 2 890 Ft 289 Ft/DB Új 4Gunmetal10 db/csomagBD
RMT28-700 RIDGEMONKEY APE-X BEAKED POINT BARBED SIZE 6 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 890 Ft 289 Ft/DB Új 6Gunmetal10 db/csomagBD
RMT28-800 RIDGEMONKEY APE-X BEAKED POINT BARBED SIZE 8 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 890 Ft 289 Ft/DB Új 8Gunmetal10 db/csomagBD


DRENNAN CONTINENTAL BOILIE HOROG
2 505 Ft
MARUTO 8355BD-BN HOROG
690 Ft
MARUTO 988BD-BN HOROG
690 Ft
CARP EXPERT CLASSIC BOILIE
1 190 Ft
CRALUSSO HOROG MARUSEIGO FÜLES, TFELON BEVONATTAL
740 Ft
EXCALIBUR HOROG LONG SHANK
590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó