BENZAR UNIVERSAL BOLO BOT
BENZAR UNIVERSAL BOLO BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Gyorsasága
Gyorsasága

Termékleírás

Benzár Universal Bolo bot

A bolognai botos úsztatás az egyik, ha nem a legizgalmasabb horgászmódszer, amely nagyon aktív, folyamatos koncentrációt és kontrollt igényel. Ez a technika Benzár Zsolt egyik nagy kedvence, melyhez immár több éve fejleszt csalikat, etetőanyagokat, kiegészítőket és horgászbotokat is.

Az Universal Bolo, ahogyan a nevéből is következik, egy igazi mindenes pálca, mellyel akár a termetes, vadvízi márnák, pontyok és paducok is szákba terelhetők! Vékony, de gerinces blankja lehetővé teszi a nagyon erős sodrású folyók kifejezetten nagyméretű úszóval történő meghorgászását is.

A botok precízen elhelyezett, könnyű, SIC betétes gyűrűi nagyon szép, hibátlan akciót kölcsönöznek a botnak terhelés alatt. Érdekesség, hogy az Universal Bolo-k minden tagján van csúszógyűrű, ami még esztétikusabbá teszi a botok terhelés alatt mutatott görbéjét.

Az Universal Bolo-k orsótartója masszív, békazáras megoldással készült, melyben a megfelelő méretű orsók gond nélkül elférnek és nagyon stabilan tudnak elhelyezkedni.

Jelenleg 5, illetve 6 méteres kivitelben elérhető a bot, azonban hamarosan, néhány hónapon belül érkezik majd a 7 méteres is, mellyel már a Dunán is eredményesen úsztathatunk.


75. általános Versenykörülmények között minden elrontott bevágás, minden másodperc késlekedés a dobogóról való lecsúszást jelentheti. Itt jönnek képbe a legmodernebb IM12-es karbon felhasználásával, szigorú minőségellenőrzésen átesett botok, melyek gyorsaságukkal, feszes, gerinces anyagukkal gyors és hatékony horgászatot tesznek lehetővé.
1. BÉKAZÁRAS ORSÓTARTÓ A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.
7. SIC kapitális A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
11045-500 BENZAR UNIVERSAL BOLO BOT 500 20-50G 26 990 Ft Új 5 m520-50 gB135 cm270 g
11045-600 BENZAR UNIVERSAL BOLO BOT 600 20-50G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 28 990 Ft Új 6 m620-50 gB134 cm372 g


ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
48 990 Ft
KAMASAKI ALPHA BOLO BOT
8 290 Ft
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó