BENZAR TRIPLA SZÁKTARTÓ ADAPTER
Termékleírás

A method feeder versenyek során az egyre szigorúbb száklimit miatt mind több haltartó háló használata vált indokolttá. Nem ritka, hogy 2, 3 vagy akár ettől is több hálót kell egy versenyzőnek magánál tartani, hiszen a tavak halbősége és a 20 kilós száklimit ezt kívánja meg.

Az Aluflokk által fejlesztett és gyártott Benzár Tripla Száktartó Adapter egy olyan megoldás, mellyel 3 nagyméretű, a versenyszabályoknak maximálisan megfelelő haltartó háló tárolása és rögzítése sem okozhat problémát.

Az eszközt a versenyláda első két lábára kell rögzíteni, melyben a két, csúszóra szerelt, öntött, rozsdamentes szorítóval ellátott prizma van nagy segítségünkre. Gyakorlatilag a kereskedelmi forgalomban kapható versenyládák bármelyikére fel lehet ezt az adaptert szerelni, köszönhetően e rugalmas rögzítési megoldásnak.

A száktartó két szélén, illetve középen furatok biztosítják azt, hogy legyen hová tenni a haltartókat. A tartozék alumínium rögzítők sztenderd menettel vannak ellátva, így bármilyen haltartó háló menetes végére rácsavarhatók, majd segítségükkel a furatok bármelyikében tudjuk rögzíteni, tárolni haltartó hálónkat.

Versenyzőink már két évet lehorgásztak ezzel a megoldással, nem csoda, hogy szerették volna a Benzár márka kínálatában tudni. Profi, elnyűhetetlen és rendkívül praktikus kiegészítőről van szó, melyre a methodos versenyhorgászoknak egészen biztosan szüksége van! 



Általános használati utasítás - Kiegészítők

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus
75045-452 BENZAR TRIPLA SZÁKTARTÓ ADAPTER 22 990 Ft Új Száktartó adapter

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

PIKKELYEZŐ KÉS HOSSZÚKÁS
1 130 Ft
PIKKELYEZŐ KÉS KEREK
1 130 Ft
ENERGOTEAM FA HALTISZTÍTÓ DESZKA
9 990 Ft
SPICCGUMI BEFŰZŐ
290 Ft
PIKKELYEZŐ KÉS DELUXE ROZSDAMENTES
1 190 Ft
ENERGOTEAM ASZTALI HALFÜSTÖLŐ
19 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó