CARP EXPERT ELŐKETÁROLÓ TÁSKA
Termékleírás

Carp Expert előketároló táska

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ez a dupla oldalas előketároló is ezt a szegmenst bővíti.

A táska merevített kivitelű, külseje ellenálló anyagból készült, praktikus cipzározással. Kinyitva mind a két oldala felhasználható a kész előkék biztos tárolására.

Oldalanként 10-10 beszúró jár a termékhez. A horgokat csak az erre kialakított részbe kell beakasztani, majd a végfület kell rögzíteni a beszúrókkal. Egyszerű, mégis praktikus megoldás. A megkötött előkék sérülésmentesen és biztonságosan szállíthatóak a vízpartra, hogy ne egy gubanccal induljon a horgászat.

Méretei: 31x14,5 cm (összecipzározott állapotban).
A maximális tárolható előkehossz: 28 cm.

Tapasztalattól függetlenül, bármely feeder és bojlis horgásznak ajánlott termék, a megkötött horgaik biztos tárolásához.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Szín Jellemző
80302-305 CARP EXPERT ELŐKETÁROLÓ TÁSKA 5 590 Ft 31x14,6 cmFekete - piros20 rögzítő tűvel


ELŐKETÁROLÓ RUGÓS PN-21
1 130 Ft
ENERGOTEAM 2900 RUGÓS PARAFÁS ELŐKETARTÓ
1 590 Ft
ELŐKETÁROLÓ RUGÓS FLUÓ
1 290 Ft
ENERGOTEAM 8 CSÉVÉS FEEDER ELŐKETARTÓ
3 190 Ft
ENERGOTEAM 12 CSÉVÉS FEEDER ELŐKETARTÓ
3 190 Ft
ELŐKETARTÓ SZIVACSOS 6x8CM
310 Ft
Apró, de annál fontosabb részletek a method horgászatban
Megjelent: 2020-06-30 | Forrás: Ujszászi Dániel | Írások

Ebben az írásban viszont nem szigorúan újdonságaink, hanem azok az aprócikkek kerülnek a fókuszba, melyeknek köszönhetően felkészülten várhatjuk a következő horgászatunkat. A „töltögetős” módszerrel – és úgy általában a (ponty) horgászattal – kapcsolatosan kijelenthető, ...

Feeder bottal a Leveleki víztározón
Megjelent: 2021. május 12.

 

Egy 210 hektáros víztározón nem gyerekjáték a halfogás, pláne nem 5 Celsius fokos vízhőmérséklet mellet. A megfelelő helyválasztás után azonban kellő kitartással, megfelelő csalogatóanyagokkal és a szituáció megoldását lehetővé tevő felszerelésekkel valódi örömpecában is lehet részünk! Ebben a filmben Szabó Bence a Leveleki Víztározó partjáról jelentkezik, ahol két horgásznap tapasztalatait igyekszik bemutatni az érdeklődőknek.