CARP EXPERT POWER METHOD RUNNER ORSÓ
CARP EXPERT POWER METHOD RUNNER ORSÓ


Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Nyeletőfék
Nyeletőfék

Fékrendszer
Fékrendszer

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Power Method Runner orsó

A Carp Expert márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékszortimentet tudhat magáénak. Ezen nyeletőfékes orsó is ezt a szegmenst bővíti, mely főként a középtávoli és a távoli horgászatokhoz lett optimalizálva.

Teleszkópos és rakós rendszerű botokon is megállja a helyét minden változat, legyen szó, feeder vagy univerzális fenekező botról.

Áttétele teljesen átlagosnak mondható (5,14:1), mely a precíz illesztésekkel és jó minőségű fékkel, hosszútávon is jó szolgálatot tehet.

Hajtókarja kényelmes fogású, gumírozott bevonattal lett ellátva, amivel a nagyobb súlyok bevontatása is kellően gördülékeny lesz.

Tapasztalattól függetlenül, minden horgásznak megfelelő választást nyújtanak a Power Method Runner széria tagjai.


FÉM DOB (hagyományos + 1 grafit pótdob) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.
10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20896-500 POWER METHOD RUNNER 5000 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 15 490 Ft Új 50007+1Elsőfék + Nyeletőfék5,14:1GrafitAlumínium + Grafit pótdob0,25 mm / 270 m455 g
20896-600 POWER METHOD RUNNER 6000 15 990 Ft Új 60007+1Elsőfék + Nyeletőfék5,14:1GrafitAlumínium + Grafit pótdob0,30 mm / 320 m465 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
CARP EXPERT PRO CAST METHOD FEEDER 6000 TÁVDOBÓ ORSÓ
28 990 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó