CARP EXPERT SMART RUNNER ORSÓ
CARP EXPERT SMART RUNNER ORSÓ

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Smart Runner orsó

A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe.

Ezen szériában kapott helyett a Smart Runner 6000-es, univerzális nyeletőfékes változat, mely sokak kedvelt eszközévé válhat.

Egy elérhető árú, ám mégis megfelelő minőségű nyeletőfékes orsó a mindennapi horgászatokra. De nem csak egyszerű nyeletőfékes orsó! Szép nagy dobbal is rendelkezik, ami, mint tudjuk a nagy dobásokat segíti.

A orsóház anyaga jelen esetben grafit, ahogy a hozzá járó dob is, így az orsó súlyára nem lehet panasz. Hajtókarja kellően erős, stabil fogást biztosít.

Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról. 

Tömege 408 g, mely jól illik az átlagos méretű feeder és fenekező botokhoz, tökéletes súlyelosztást hoz létre velük.

Futása szép, egyenletes, amit 2 db golyóscsapágynak köszönhet.

A termék kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is tökéletes univerzális megoldás, ha a választás során előtérbe kerül a jó ár-érték arány.


1. GRAFIT (hagyományos) Az orsóra népszerű grafit dob került, mely kialakítását tekintve tradicionálisnak mondható, több évtizede jelen van a horgászpiacon.
10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20918-061 ORSÓ CARP EXPERT SMART RUNNER 60 2CS 6 790 Ft 60002Elsőfék + Nyeletőfék5,2:1GrafitGrafit0,45 mm / 115 m408 g


BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó