CARP EXPERT MAX2 PICKER BOT
CARP EXPERT MAX2 PICKER BOT


Óvatos kapás jelzése
Óvatos kapás jelzése

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Termékleírás

Carp Expert MAX2 Picker bot

A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek horgászbot széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál kimagasló minőséget! Ez a horgászbotcsalád a MAX névre hallgat.

A MAX2 szériába tartozó horgászbotok alapanyaga IM8-as karbon.

Miért is rendhagyó az IM8? A legtöbb pontyozó horgászbot IM10-es karbonból készül, nincs is a Carp Expert palettáján még egy olyan horgászbot a pontyozó kategóriában ami IM8-ból készülne, így egy érdekes, új tapasztalatot szerezhetünk a kipróbálásval.

A MAX2 Picker szériája 3 féle mérettartományban érhető el, melyek a legtöbb vízterületre megoldást nyújtanak, lehetőséget adva a legfinomabb kapások halra váltására is.

1 karbon és 2 üveg feeder spicc jár a szériához.

Megjelenésükben letisztult fekete blank a jellemző, fehér feliratokkal, valamint a gyűrűknél ezüstszínű bandázsolással, igazán impozáns, mégis visszafogott megjelenést biztosítva a szériának!

Az orsótartó a jól bevált alulról tekerős változat. A kecses bottest meglepően könnyed, így nem kényelmetlen akár hosszabb dobós peca alatt sem.

A tökéletes balansz és egyensúly miatt, a kiválasztott mérettől függően 3000 és 4000 közötti orsót érdemes hozzájuk választani.

Csatornákra, kisebb folyókra vagy akár állóvízekre is ajánlott finomszerelékes széria, mely tökéletes eszköze lesz, akár egy pörgös keszeghorgászatnak is.


42. fimomszerelékes Az IM8-as karbon megjelenése új ajtókat nyitott meg a finomszerelékes horgászok előtt. A kecses, könnyű botok karakterüknél és a minőségüknél fogva maximálisan megfelelnek a nagyhalas horgászat során fellépő magas elvárásoknak. A rugalmas bottest tökéletesen alkalmas a csali kis szórással történő pontos célba juttatására.
3. Ívre esztergált parafa végdugóval A bot nyéltagját tökéletes ívre esztergált portugál parafa borítja, melyet egy fém, súllyal ellátott végdugó zár le. Ennek funkciója kettős, egyrészt védi a bot végét a sérülésektől másrészt kiegyensúlyozza azt.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13040-275 CARP EXPERT PICKER MAX2 BOT 2.7M 2 RÉSZES (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 22 490 Ft 2,7 m2+310-40 gB138 cm191 g
13040-305 CARP EXPERT PICKER MAX2 BOT 3.0M 3 RÉSZES 23 490 Ft 3 m3+320-50 gB106 cm204 g
13040-335 CARP EXPERT PICKER MAX2 BOT 3.3M 3 RÉSZES (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 23 990 Ft 3,3 m3+320-60 gB116 cm228 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft
Feederezés Max2 botokkal
Megjelent: 2023-09-23 | Forrás: Ország Bálint | Írások

A pergető horgászat talán legínségesebb időszaka április közepén köszönt be, ugyanis ekkortól két hétig gyakorlatilag csak csukára és harcsára lehet dobálni. Bár egyes keszegfélék tavaszi étvágyát is ki lehet használni és meg lehet próbálni őket becsapni műcsalikkal én ...

Pickerrel a kikötőben
Megjelent: 2022-12-24 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

A téli rövid nappalok miatt, a horgászatra szánt időt még jobban kell kihasználni, ezért mindig az autómban van a felszerelés, bekevert etetőanyag, csali. Bármikor bedobhatok néhány órára. Ilyenkor az etetőanyag a hidegben akár egész héten használható marad, a csali is jól bírja. ...

Nincs kapcsolódó videó