A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER BOT
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER BOT

Carp Expert Pro Power Feeder

A CXP kínálatában jelent meg a botcsalád, mely a napjainkban dívó nagyhalas horgásztavak kapitális pontyaival, illetve amurjaival veszi fel a versenyt, de folyóvízre is kiválóan alkalmas opció.

A Pro Power Feeder egy gerinces, kellően erős horgászbot, mely blankját az IM10-es karbonnak köszönheti. Kiemelten jó dobási tulajdonságai vannak az előbbiek miatt. Miért jó egy gerinces horgászbot dobásokhoz? Mert spicce és a bot középső része hihetetlen erővel képes elindítani végszerelékünket. A gerinces bottal tudjuk "megmutatni" az irányt ahova dobni szeretnénk.

Eredmény: Határozott és pontos dobások, még zord időjárási körülmények között is. Ez a botszéria tesztelve lett 40 km/h feletti szélben is, melynek során a dobások nagyobb százaléka sikerült vele pontosan, mint a hasonló dobósúlyú kontrol horgászbotokkal. A titok a lendületben rejlik! Egy lágyabb bot dobás során jobban meghajlik, amivel erőkart és gyorsulást veszítünk.

A Carp Expert PRO Power Feederrel lendületesebb dobásokat érhetünk el és azonos távolságú dobáshoz nem kell akkora erőt kifejtenünk, mint egy átlagos lágyabb horgászbottal. Csavaros orsótartója tökéletesen tartja a hozzá illő 5-6000-es távdobó jellegű orsókat. A nyél vége csúszásmentes bevonatot kapott a kényelmes dobások érdekében. Keverőgyűrűje illeszkedik az ajánlott orsók méretéhez, átmérője 30 mm. A bot külseje pedig nagyon megkapó, a fekete-piros stíluselemeknek köszönhetően, erre biztos nem lesz panasz.

Nagyon fontos kiemelni, a horgászbot nagy gyűrűs, tehát gyűrűsora az átlagosnál nagyobb átmérőjű tagokból áll. Könnyen szalad ki a zsinór és a szöszök sem okoznak nekünk gondot, sérülést. Zsinórválasztásban ideálisnak tekintjük a 0.20-0,22 mm-es monofil zsinórokat, akár ezekhez illő, 0,18-as, 0,20-as teflonos, fonott dobóelőkével.

Számoljunk azzal, hogy átlagosnál nagyobb méretű halakra lett fejlesztve a horgászbot. Meglehet, hogy a kárászok, keszegek és kisebb pontyok megfogása nem fog kiemelkedő élvezetet biztosítani, de cserébe a nagyobb, 3-4 kiló feletti halak és kapitális példányok partra segítése kárpótolni fog. Tapasztalattól függetlenül, mindenki számára ajánljuk a szériát, aki egy gerinces nagyhalas feedertbotot keresett

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó