BENZÁR BRAIDED METHOD EGG RIG
Termékleírás

Benzár Braided Method Egg Rig

A Benzár széria széles választékkal rendelkezik a békéshalas horgászati termékek körében, melyek Benzár Zsolt versenyhorgász tapasztalatai alapján készültek.

Ez a szilikonkarikával ellátott, a method módszer minden kívánalmának maximálisan eleget tevő előkötött horog is ezt a szortimentet bővíti, remek lehetőséget kínálva az oly népszerű Method Egg csalikkal történő horgászatokhoz.

A rapid, mindössze néhány órás pecák alkalmával kiváló alternatíva, de akár kezdőknek vagy csupán időspórolási funkcionalitása miatt is jó választást nyújt bárki számára, minőségi anyagfelhasználása végett.

Mérettől függően a 6-8 és 10-12 mm-es Method Egg csalikkal is kiválóan működnek ezek az előkötött horgok, de természetesen más, szilikonkarika segítségével felkínálható csalikkal is tökéletesen használhatók. 

A Benzár Braided Method Egg Rig-ek kiváló Japán horgokkal szerelve készülnek.

Zsinór tekintetében, a már közkedvelt Benzár Braided Hooklink-re esett a választás, mely egy 8 szálas tökéletesen süllyedő zsinór, Teflon bevonatának köszönhetően kiváló kopásállósági mutatókkal rendelkezik, standard 8,5 cm-es hosszban.

Versenykörülményekhez is kifejezetten ajánljuk ezen prémium előkötött horgokat, de a hétköznapi pecák alkalmával sem fognak csalódást okozni.



Általános használati utasítás - Horog

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Kiszerelés
42878-008 BENZÁR BRAIDED METHOD EGG RIG 8 850 Ft 425 Ft/DB 82 db/csomag
42878-010 BENZÁR BRAIDED METHOD EGG RIG 10 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 850 Ft 425 Ft/DB 102 db/csomag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG
1 590 Ft
THE ONE KOMBI ELŐKÖTÖZÖTT HOROG ORIGINAL COMBI RIG PTFE
2 100 Ft
THE ONE ELŐKÖTÖZÖTT HOROG ALIGNER HAIR RIG
2 100 Ft
CARP HUNTER ROUND CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE
790 Ft
CARP HUNTER CLASSIC CARP CSALITÜSKÉS METHOD ELŐKE
790 Ft
BENZAR METHOD KÖTÖTT HOROG FONOTT ZSINÓRRAL 2DB/CSOMAG
850 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó