CARP EXPERT MAX1 KARFÁS FOTEL
Termékleírás

Carp Expert MAX1 karfás fotel

Ez a típus 150 kg teherbírással rendelkezik!

A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál kimagasló minőséget! Ez a család a MAX névre hallgat.

Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (44 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.

- A háttámla és az ülőfelület találkozásánál keresztben egy párnázott részt (3,5 cm vastag) helyeztek el, ez tökéletes alátámasztást biztosít a csípőnek, ami igen fontos kényelmi és egészségügyi szempont. A háttámla dönthető két nagyméretű tekerő segítségével, így széles tartományban kényelmes üléshelyzetet biztosít.

- Rendkívül magas és széles háttámlával rendelkezik (56x58 cm), mely a hátnak megadja a megfelelő támaszt.

- Az ülőfelület magassága 44 cm, melyet a könnyedén állítható lábakkal magasíthatunk, illetve a lábaknak köszönhetően az egyenetlen, vagy lejtős talajon könnyedén be tudjuk állítani. A  széles talpak abban segítenek nekünk, hogy a nagy terhelés sem nyomja bele a talajba a lábakat.

- Rendkívül kényelmes karfával rendelkezik, mely az alkart megtámasztva leveszi a terhelést a felső karról így fokozva a komfort érzetét.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Jellemző
73701-060 CARP EXPERT MAX1 FOTEL 49 990 Ft
39 990 Ft
Új MAX158x56x71 cm150 kg teherbírás


CARP EXPERT EXTRA ERŐS KARFÁS FOTEL
45 990 Ft
CARP EXPERT KARFÁS SZÉK
34 990 Ft
CARP EXPERT EXTRA KARFÁS FOTEL
39 990 Ft
SONIK SK-TEK SUNCHAIR FOTEL
59 490 Ft
CARP EXPERT COMFORT CAMO SZÉK
29 990 Ft
SONIK BANK-TEK COMBI SZÉK
31 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó