CARP EXPERT SMART SPOD BOT
CARP EXPERT SMART SPOD BOT

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Termékleírás

Carp Expert Smart SPOD bot

A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe.

Ezen Smart szériában kapott helyett a Smart SPOD széria, mely univerzalitásával, sokak kedvelt eszközévé válhat, legyen szó akár távoli etetésről.

Az erőssége 5 lbs, így a legnagyobb méretű Spomb és rakéta is nyugodtan teletölthető, majd bevethető vele. Anyaga IM5-ös minőségi carbon-kompozit, mely karaktere miatt pontos, és kiemelten fontos, távoli dobásokat tesz kivitelezhetővé. Zsinórunk tökéletes siklását, a 50 mm-es keverő és a további Sic betétes gyűrűk garantálják.

A dobások kellő erőkifejtéséhez, az orsótartó és nyél végén található EVA betétek masszív fogást biztosítanak. Kiváló alkalmatosság parti etetéshez, tapasztalattól függetlenül minden horgász részére ajánljuk.

Nem csak azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a horgászattal, hanem azoknak is, akik egy kedvező funkcionalitású etető botot szeretnének, elérhető áron.


20. általános A karbonszálas anyagok megjelenése az élet szinte minden területén így a horgásziparban is futótűzként söpört végig. Az IM5-ös karbonból készült botokkal a horgászbotok egy olyan, új generációja jelent meg, mely az üvegszálas botoknál könnyebb súly és kecsesebb vonalvezetés mellett is képes felvenni a versenyt a hasonló kategóriájú üveg kompozit botokkal.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
7. SIC kapitális A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
12565-376 BOT CARP EXPERT SMART SPOD 3,75M 5LBS 12 990 Ft 3,75 m35 lbB132 cm541 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
20 990 Ft
16 490 Ft
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó