CARP EXPERT BLACK SHADOW FEEDER BOT
CARP EXPERT BLACK SHADOW FEEDER BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Termékleírás

Carp Expert Black Shadow Feeder

A Black Shadow széria a letisztultság és modern stílusjegyek kohéziója mentén jött létre, teljesen minimalista, fekete dizájnt követve, mely napjainkban a modern horgászok egyik legkedveltebb összeállítása lesz. Sőt, extra elemként, a fekete blankhoz, a feeder szériákon parafás nyél társult.

A széria rakós, 3 részes változatai szinte kijelenthető, hogy bármely pontyhorgásznak kellő és megfelelő alternatívát nyújtanak, kedvező szállítási paraméterezése mellett, kialakítása révén, akár a legnagyobb pontyok horgászatára is alkalmas variánsok.

Karaktere kimondottan parabolikus és erős, 60-120 grammos dobósúlyával, IM8-as anyaga miatt tökéletesenen rugalmas akciót mutat, plusz kiemelendő, hogy a blank rendkívül jól keményedik dobáskor és fárasztáskor is, ezzel rendkívül jó dobási tulajdonságokat létrehozva, alkalmas a távolabbi helyek megdobására is.

A távoli feederezésen túl, folyóvízre is jó választás lehet, mivel gyűrűi nagyobbak az átlagnál, ez igaz a 3 különböző spiccen lévő gyűrűkre is. Ez meggátolja a kellemetlen zsinórberakódásokat is a gyűrűk között adott szinten.

A Black Shadow Feeder a CXP kínálatának egy igazán kompakt darabja, így a rendkívül jó szállítási méretezésű, mégis a nagyobb halakra való horgászatot favorizáló pecásoknak nyújt profi választást.


38. általános Az IM8-as karbon anyag megjelenése óriási előrelépést jelent a horgászbotok fejlődésében. A korábbi botokéhoz képest kecsesebb, könnyedebb vonalvezetés, megsokszorozódott teherbírás és az igénybevételre gyorsabban reagáló anyag jellemzi. Hobbi- és versenykörülmények között egyaránt megállja a helyét.
2. Klasszikus fazonú parafa Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
12314-360 BOT CARP EXPERT BLACK SHADOW FEEDER 3,60M IM8 3+3 60-120G 17 990 Ft 3,6 m3+360-120 gB127 cm254 g
12314-390 BOT CARP EXPERT BLACK SHADOW FEEDER 3,90M IM8 3+3 60-120G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 19 490 Ft 3,9 m3+360-120 gB137 cm290 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
Székesfehérvári örömpeca
Megjelent: 2021-05-27 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Egészen tavaly október elejétől, mióta lezárultak az országos bajnokságok, vártam az áprilist, ugyanis ekkor kezdődtek el a feeder és method selejtezők, amelyeken részt vettem és amelyek komoly felkészülést igényeltek. A versenyek minden percét élveztem és ezek során rendkívül ...

Ha kiolvad, menni kell
Megjelent: 2021-04-30 | Forrás: Szarka László | Írások

A sok gyakorlás közben szerzett tapasztalatok beépülnek az ember horgászatába és jó eséllyel növelik az illető eredményességét, vallja Ujszászi Dániel is, aki ehhez még azt is hozzáteszi, hogy ez minden horgászra igaz ugyan, de azoknál, akik versenyzésre is adták a fejüket, ...

Nincs kapcsolódó videó