BENZAR MIX CLOUDX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
Termékleírás

Benzár Mix CloudX etetőanyag

A vadvízi horgászok számára készült Benzár Mix etetőanyagok köre egyre szélesebb, hiszen horgászok ezrei számára az igazán nehezen meghódítható vizek jelentik a legnagyobb kihívást! Ez természetesen azokról a pecásokról is elmondható, akik a busák megszállottjai, így a 2022-es Benzár Mix újdonságok között egy kiváló busás kaját is találni!

A CloudX névre keresztelt etetőanyag világos, szinte fehér színével és a busa horgászatához optimalizált összetételével egy nagyon erősen "ködölő" kaja, ami, valljuk be őszintén, az eredményes busa horgászat során egy alapvető kritérium. Persze a köd önmagában nem elegendő, nagyon fontos, hogy az etetőanyag tartalmazzon bőségesen liftező szemcséket is. Szerencsére a CloudX etetőanyagban ezekből sincsen hiány, hiszen megannyi színes, "darabos" összetevő gondoskodik a vízközt tartózkodó busák figyelmének felkeltéséről és a fenékre csalogatásáról - már, ha ott szeretnénk őket megfogni. Ez a kaja ugyanis az úszós, vízközti busa horgászathoz is megfelelő lehet, éppen a rengeteg felszálló szemcse miatt.

A CloudX etetőanyag aromája nagyon kellemes, édes, rágógumi aroma, ami egyébként nemcsak a busa, hanem a ponty és az amur horgászata során is bizonyított már az elmúlt években, így azon sem kell meglepődnie senkinek, ha busázás közben beesik egy-egy ponty vagy amur.

Két különböző, 1, illetve 3 kg-os kiszerelésben is elérhető a CloudX etetőanyag. Utóbbi különösen is gazdaságos, hiszen mind tudjuk, hogy ha az ember busát szeretne fogni, etetőanyagra bőségesen lesz szükség! Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Kiszerelés
94005-071 BENZAR MIX CLOUDX ETETŐANYAG 1 KG 790 Ft 790 Ft/KG Új CloudX1 kg
94005-371 BENZAR MIX CLOUDX ETETŐANYAG 3 KG 1 790 Ft 596.67 Ft/KG Új CloudX3 kg


ENERGOMIX ETETŐANYAG
580 Ft
JOKER ETETŐANYAGOK
1 290 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
720 Ft
CUKK KAYA EXTRA ETETŐKOMBINÁCIÓ
1 440 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 550 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
690 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó