IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED
Termékleírás

IBite Motion Sense Light spicc jelzőled

iBite, maga a márka is érdekesen cseng, mely sejtet egyfajta technikai újítást önmagában is. Ez igaz minden szérián belüli termékre. Az iBite márka alatti termékek mindegyike a legfrissebb újításkon és fejlesztéseken alapul, megkönnyítve, érdekesebbé téve a horgászok mindennapjait és a vízparton eltöltött idejét.

Jelen széria, nem csak a feederezés kedvelőinek nyújt praktikus megoldást, hanem általánosan felhasználható és tökéletes megoldást kínál az éjjeli horgászatok során, a botok végének megvilágítására.

Az MS Light egy Ledes - elemes rendszer szerint épül fel. A termék kialakítása révén, csupán a spiccre kell pattintani a műanyag patentzárral ellátott részt, majd a végén a helyes állásba fordítva az elemet, bele kell tekerni a Led fényforrást és mehet is az éjszakai peca. A horgászat befejeztével pedig, csak ki kell venni a Ledből az elemet, majd azt külön elrakni, a legközelebbi horgászat alkalmával az újra használható lesz.

A Motion Sense változat az UB Light spicc jelzőled extra változata, mely egy különleges mozgásérzékelő szenzort is tartalmaz! Az UB Light-hoz hasonlóan alap fénnyel rendelkezik a termék, mely zöld színben világít, viszont a spicc megmozdulására, kapáskor piros villogó fényre vált azonnal a termék, jelezve azonnal a kapásokat az éjszaka folyamán.

Akár 1-2 órás hirtelen ötletből fakadó horgászatokhoz is alkalmas eszköz.

Az alap csomagban tartozék egy 435-ös elem is, mely legalább 30 órás élettartamot biztosít a terméknek.

A termékhez illeszkedő tartalék elem ide kattintva érhető el.

A kiváló fényerőt biztosító Led nagyban megnövelheti a horgászat sikerfaktorát, a rossz fényviszonyok miatt elveszített kapások ideje lejárt!

Nagy büszkeség számunkra, hogy a 2022-es Efttex horgász szakmai kiállítás Digital Best New Products aranyérmese lett a termékünk, a Terminal Tackle kategóriában!

MOST még jobban jársz, ha kettőt veszel. Keresd DUOPACK-os ajánlatainkat! (kattints a linkre a megnyitáshoz)



Áltlános használati útmutató - Elektromos kapásjelzők

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Erőforrás Szín
IBLDS-43R IBITE MS LIGHT PIROS 5 590 Ft MS LightiBite 435 elemPiros-zöld

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ ET CARP EXPERT
6 490 Ft
E-SENTIAL RÁDIÓS ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ SZETT
35 900 Ft
27 990 Ft
BLACK FIGHTER ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ
5 590 Ft
CARP HUNTER STARFISH DIGITÁLIS KAPÁSJELZŐ
3 590 Ft
CARP EXPERT PIAVE RÁDIÓS KAPÁSJELZŐ SZETT
31 990 Ft
CARP HUNTER ALFA ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ SZETT
22 990 Ft
Naplemente Majosházán: főszerepben az iBite Motion Sense
Megjelent: 2021-10-16 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Itt van az ősz, itt van újra… Bevallom őszintén, nyári gyereknek tartom magam, így mindig kicsit elszomorít legmelegebb évszakunk végének közeledte. Szeretem ugyanis a hosszú nappalokat, hiszen nincs is jobb, mint futni vagy éppen horgászni este 8-kor a naplementében! Persze az indiánnyár ...

iBite MS Light – Modern, okos eszköz az éjszakai horgászatokhoz
Megjelent: 2021-09-24 | Forrás: Energofish Feeder Team | Írások

Az iBite termékcsaládot aligha kell bemutatni bárkinek is, hiszen a márka okos eszközei és komplex megoldásai évek óta megkönnyítik az éjszakai feeder horgászat szerelmeseinek dolgát. Nem véletlen, hogy az iBite termékszortiment fejlődése töretlen! Az elmúlt hetekben az eddigi ...

Nincs kapcsolódó videó