KOÓS GUMÍROZOTT HALTARTÓ LEBEGŐVEL
Termékleírás

Koós gumírozott haltartó lebegővel

A rablóhalas horgászatok kulcsfontosságú tényezője, a megfelelő horgon felkínált csalihal, ez kiváltképp igaz a harcsázás során, mivel köztudott, hogy az élő csalihal mozgását semmi sem tudja tökéletesen felülmúlni. Egy harcsás horgászatnál előtérbe kerülő tenyeres kárászok és keszegek épségének megóvása nem egyszerű feladat. Erre a feladatra tökéletes megoldást kínál a Koós lebegővel ellátott haltartó háló, amit csónak vagy stég mellet is tökéletesen lehet eszközölni.

A teljes hossza 120 cm, átmérője pedig 40 cm, ami egy 1 méteres kötéllel egészül ki.

A háló anyaga erősített és gumírozott kivitelű hálószövet 7x10 mm-es lyukbőséggel, plusz a merevséget adó keret is fém betéteket kapott, a tetején lévő akasztó alatt pedig egy szivacsos lebegtető lett beillesztve, így csónakos és parti horgászatoknál is tökéletes alkalmatosság lesz, könnyen kivehetőek belőle a csalizásra szánt halak. 

Bármilyen ragadózóhalas módszer kedvelőinek ajánljuk, plusz azoknak akik hosszabb időtartamot töltenek a vízparton, de kifejezetten a harcsások eszköztárának kötelező eleme, a tökéletes dévérek és kárászok életbentartása végett.



Általános használati utasítás - Haltartó háló
Általános használati utasítás - Merítő háló

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Hossz Anyaga Jellemző Szállítási méret
72127-120 KOÓS HALTARTÓ LEBEGŐVEL 40*120 GUMÍROZOTT 7 190 Ft Harcsázó csalihaltartóÁtmérő: 40 cm120 cmGumírozott hálószövetLebegő10x40 cm


PONTYOZÓ HALTARTÓ TISZAI
5 590 Ft
KARIKÁS HALTARTÓ PT-40-ES SZÉRIA
1 680 Ft
KARIKÁS HALTARTÓ PT-30-AS SZÉRIA
1 390 Ft
KARIKÁS HALTARTÓKARIKÁS HALTARTÓ BN KICSI
1 960 Ft
KARIKÁS HALTARTÓ ET OLIVE
2 100 Ft
ENERGOTEAM BASIC HALTARTÓ
990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó