BENZAR NEO METHOD RAKÓS MERÍTŐNYÉL
Termékleírás

Benzár Neo Method rakós merítőnyél

Egy igazán hiánypótló termékkel bővült a jelenleg is szép számot magáénak tudható Benzár szortiment.

A Neo Method merítőnyelek nem csak versenyhorgászok részére nyújtanak tökéletes megoldást, hanem hétköznapi horgászatokon is hű társai lesznek bármely pecásnak.

Rakós rendszerüknek köszönhetően mind a két méret átmérője rendkívül kézreálló, alacsony keresztmetszetű, emellett sokkal merevebb rekakciójúak, mint hagyományos teleszkópos társaik, mely miatt garantált a gyors használhatóság, ami versenyszituácók között kiemelt fontosságú.

Akár nagyobb fejekhez is ajánlottak, IM8-as kabon anyaguk bírni fogja a strapát használat során, mely kevésbé érzékeny a nagyobb ellenállásokra.

A rakós rendszer miatt, ha olyan a szituáció, természetesen 2 tagot használva, akár kisebb méretben is megfelelően funkcionálnak, de versenyeken vagy ha olyan a partszakasz, a 4 méteres verzió igazán jó szolgálatot fog tenni.

Súlyuk igazán csekély: 207, illetve 312 gramm, mely az igazán letisztult, karbonszövéses dizájnnal párosulva, sokak kedvelt kiegészítőjévé fogja varázsolni a terméket.



Általános használati utasítás - Haltartó háló
Általános használati utasítás - Merítő háló

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Anyaga Jellemző Szállítási méret Tagok száma
71732-300 BENZAR NEO METHOD RAKÓS MERÍTŐNYÉL 3,00M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 19 490 Ft Neo Method rakós nyél3 mIM8207 g118 cm3
71732-400 BENZAR NEO METHOD RAKÓS MERÍTŐNYÉL 4,00M 21 990 Ft Neo Method rakós nyél4 mIM8312 g149 cm3

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

MERÍTŐHÁLÓNYÉL CARP HUNTER
4 590 Ft
ET MERÍTŐNYÉL BLACK FIGHTER
8 190 Ft
KAMASAKI SUPER CARP MERÍTŐNYÉL
5 100 Ft
KAMASAKI SUPER MERÍTŐNYÉL
4 190 Ft
KAMASAKI SLIM FEEDER HANDLE MERÍTŐNYÉL
3 990 Ft
CXP NEO CARP HANDLE 1 RÉSZES MERÍTŐNYÉL
5 690 Ft
Rakós botos kikacsintás
Megjelent: 2023-04-22 | Forrás: Szarka László | Írások

Már régóta készültünk Varsányi Miklóssal, az Energofish Feeder Team versenyzőjével egy közös horgászatra, ám most, amikor végre összejött, azzal kellett szembesülnöm, és tett különösen kíváncsivá, hogy nem feederbottal, hanem rakóssal fogunk horgászni. Ráadásul nem is ...

Nincs kapcsolódó videó