CRALUSSO SLOW SINKING METHOD KOSÁR 15 G
Termékleírás

Slow Sinking Method kosár

Sikeres method kosár projektünk egy újabb innovatív megoldással bővült. A Lassan Süllyedő method kosár segítségével eredményesen tudjuk megfogni az életük nagy részében vízközt tartózkodó halakat. Ez a saját fejlesztésű és gyártású, egyedülálló method kosár a Big Rocket alapjaira épült. Úgy lett kialakítva, hogy az etetőanyaggal, csalival azonos sebességgel süllyedjen, és átpásztázza a teljes vízoszlopot és kapásra ingerelje az ott tartózkodó halakat.

Rendkívül eredményesen alkalmazható a felmelegedő mélyebb vizekben, illetve azokon az helyeken és időszakokban, amikor a halak az oxigénhiányos mederfenékről, a felsőbb vízközti, vízfelszíni rétegbe emelkednek. Használata egyszerű, laza állagú etetőanyagot alkalmazzunk, mely már a süllyedés fázisában intenzíven oldódik. Az előke hosszával érdemes próbálkozni, tesztjeinken a 8-20 cm előkék működtek a legjobban. A Lassan Süllyedő method kosár működése, mérete és súlya, mely 15,5 gramm, megfelel a versenyszabályoknak. Kis súlya ellenére is remekül repül, kényelmesen horgászhatunk vele 50-60 méteres távolságot. Megfelelő felszerelés használatával, akár 70-80 méteres távolság is meghorgászható.

A Lassan Süllyedő method kosár töltéséhez a Big Rocket kosárhoz is használható sárga, azaz Yellow gyorstöltő szerszámot ajánljuk. Praktikus kialakításuknak köszönhetően, a szerelék megbontása nélkül tudjuk cserélni a 4,0 mm-es száron a Lassan Süllyedő, a Big Rocket és Small Rockett kosarakat.



Általános használati utasítás - Ólom
Általános használati utasítás - Etetőkosár

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret
58275-015 CRALUSSO SLOW SINKING METHOD KOSÁR 15 G 1 320 Ft Slow Sinking Method kosár15 g


CARP EXPERT METHOD KOSÁR SZETT
2 190 Ft
ESP MEGA METHOD FEEDER KOSÁR
2 340 Ft
CARP EXPERT FOLYÓVíZI METHOD TÁVDOBÓ KOSÁR
1 040 Ft
CARP HUNTER FLAT METHOD KOSÁR 2 DB/CSOMAG
1 190 Ft
CARP HUNTER METHOD FEEDER KOSÁR TÖLTŐ FORMA
340 Ft
CARP EXPERT METHOD KOSÁR+TÖLTŐFORMA 50-60-70G
2 590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó