AQUILA GHILLIE POLARIZÁLT SZEMÜVEG
Termékleírás

Aquila Ghillie polarizált napszemüveg

Az AQUILA polarizált napszemüveg fantasztikus dizájnnal rendelkezik, kiváló védelmet nyújt és a legmagasabb kényelmet nyújtja szemének! A vadonatúj AQUILA Premium Polarized szemüveg széria megfelel a horgászszemüvegekre vonatkozó legmagasabb szabványoknak. A prémium sportnapszemüvegek világviszonylatban vezető gyártója gyártja a termékeket.

A borostyánsárga/sárga lencsék tökéletesek a felhős napokra, kora reggelre vagy késő estére. Ha sötét aljzatú vizeken horgászunk, ez a lencse a megfelelő választás. Világosabbá teszi a nézetet és fokozza a kontrasztokat.

A zöld lencsék pedig, kiválóak a legerősebb napsütéssel bíró napokon. Ez a szemüveg csónakos, pergető használatra is kiváló alternatíva,

A keret polikarbonát anyagból készült, amely nagyon tartós és könnyű lett. A keretek kettős fröccsöntési eljárással készülnek. A puha orr- és fülpárnák kényelmes és puha gumiösszetétellel készülnek. A szemüveg viselésének kényelme maximális, ami fontos tényező horgászat során. A szállítás szemüvegtartó tokkal történik.

TAC lencsék: Az AQUILA Premium polarizált szemüveg lencséi triacetát cellulóz anyagból készültek. 7 rétegből készülnek (beleértve a polarizáló réteget is), ami tökéletes védelmet és kristálytiszta képet eredményez. Ezenkívül a lencsék nagyon tartósak és ellenállnak a pornak és a kopásnak.

Az AQUILA polarizált szemüveg a napfény UV-A és UV-B sugárzásának 100%-át kiszűri és védi a szemet. A polarizált szűrő tükröződésmentességet biztosít a vízfelületeken. Fantasztikus kilátás nyílik a halak megtekintésére, a vízfelszín alatt. Az AQUILA szemüveg tökéletesen megvédi a szemét a napfénytől, a tükröződéstől és a káros sugárzástól.

Jellemzők:
- Polikarbonát keret
- Puha orrpárna
- Puha belső gumi alkatrészek
- Tartós triacetát lencsék
- 7 rétegű védőlencse polarizáló szűrővel
- 100% UV-A és UV-B védelem
-  EVA tokkal szállítvaCikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Jellemző Szín
AQ437-563 AQUILA GHILLIE POLARIZED TORTOISE-BROWN 14 990 Ft Új Ghillie100% UV-A és UV-B védelemTortoise Brown
AQ437-564 AQUILA GHILLIE  POLARIZED AMBER/BLACK 14 990 Ft Új Ghillie100% UV-A és UV-B védelemAmber/Black
AQ437-565 AQUILA GHILIE GREEN POLARIZED MIRROR 14 990 Ft Új Ghillie100% UV-A és UV-B védelemGreen Mirror

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

THE ONE NAPSZEMÜVEG BARNA
10 490 Ft
THE ONE NAPSZEMÜVEG SÁRGA
10 490 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG JETTY GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG SUNSEEKER BLUE
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG REEF GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG RIVER BLUE
7 990 Ft
Aquila - napsütésben is legyen komfortos a horgászat!
Megjelent: 2023-05-10 | Forrás: Őze Dániel | Írások

Az AQUILA polarizált napszemüvegek fantasztikus dizájnnal rendelkeznek, kiváló védelmet nyújtanak és a legmagasabb kényelmet biztosítják a szemének! A vadonatúj AQUILA Premium Polarized szemüveg széria megfelel a horgászszemüvegekre vonatkozó legmagasabb követelményeknek. A ...

Nincs kapcsolódó videó