CARP EXPERT ADVANCER RUNNER 6000 ORSÓ
CARP EXPERT ADVANCER RUNNER 6000 ORSÓ

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Nyeletőfék
Nyeletőfék

Fékrendszer
Fékrendszer

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Advancer Runner 6000 orsó

A legújabb Advancer szériát nem csak a feederezéssel ismerkedőknek ajánljuk! A nagy népszerűségnek örvendő Carp Expert széria kínálata egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező orsóval bővült, mely küllemében és felépítésében is ideális választássá teszi.

A beépített 3+1 db csapágy sima futást kölcsönöz az orsónak. Ultrakönnyű grafit anyagának köszönhetően még a hosszabb horgászatok során sem fáradunk el használata közben.

Kiegyensúlyozott rotorja 4,7:1 áttételű, mely könnyed zsinórcsévélést biztosít,

A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre.

Kifogástalan fékrendszere és megbízhatósága mellett, rendkívül kedvező árával hívja fel magára a figyelmet. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik egy univerzálisan, sokféle horgászmódszerhez felhasználható nyeletőfékes orsót keresnek.


1. GRAFIT (hagyományos) Az orsóra népszerű grafit dob került, mely kialakítását tekintve tradicionálisnak mondható, több évtizede jelen van a horgászpiacon.
10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20231-600 ORSÓ CARP EXPERT ADVANCER RUNNER 6000 7 990 Ft 60003+1Elsőfék + Nyeletőfék4,7:1GrafitGrafit0,45 mm / 160 m388 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó