WIZARD PINK SPIN 4000 ORSÓ
WIZARD PINK SPIN 4000 ORSÓ

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Futása
Futása

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Wizard Pink Spin orsó

A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy teljesen új csajos széria, a Wizard Pink!

Egy rózsaszín horgászorsó messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De a kinézet mellett nézzük a termék specifikációit.

Az orsó kivitele maximálisan teljesíti minden női horgász elvárását, mely az igazán feltűnő, de csajosan vagány, élénk Pink grafit házban teljesedik ki. Az alap ház mellett, a fék beállító és a hajtókarban is találhatóak vagány csajos rózsaszín elemek, hogy elnyerje mindenki tetszétést.

A tetszetős küllem mellett, a pergetés követelményeit is természetesen maximálisan teljesíti, melyben 5+1 csapágy és egy kellően precíz, finom fékrendszer segíti. Áttétele 5,2:1, hajtókarja természetesen fém, mely végén egy kényelmes hajtókar kapott helyt.

A Wizard Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció, ha pergetésről van szó. Az orsóhoz passzoló színben kapható bot és zsinór is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében. Ajándéknak is tökéletes termék.


13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
3. ELSŐFÉK (letapadás mentes) Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20630-400 WIZARD PINK SPIN 4000 ORSÓ 12 990 Ft 40005+1Elsőfék5,2:1GrafitAlumínium0,25 mm / 245 m289 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft
46 990 Ft
BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 990 Ft
RYOBI SLAM SLAR ORSÓ
54 990 Ft
43 990 Ft
KAMASAKI SUPER FD ORSÓ
3 390 Ft
WIZARD SAMURAI SPIN ORSÓ
11 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó