BENZÁR CONCOURSE METHOD FEEDER ZSINÓR 300M
Termékleírás

Benzár Concourse Method Feeder zsinór

Azok a horgászfelszerelések, amelyek többek, jobbak versenytársaiknál, jellemzően drágábbak is. Nincs ez másként az élet egyéb területein sem, hiszen a minőségnek ára van. Köztudott, hogy a japánban készülő horgok, zsinórok vagy egyéb kiegészítők minőségükben messze felülmúlják a kínai vagy mondjuk indonéz termékeket, hiszen a japánok tényleg csak a legjobbhoz adják a nevüket és nem tökéletes terméket nem adnak ki a kezük közül.

Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy 3 év kemény munkáját követően végre egy olyan horgászeszközzel bővült a kínálatunk, ami a maga nemében páratlannak nevezhető. A Concourse Method zsinór ugyanis olyan paraméterekkel rendelkezik, amelyek már-már példátlanul magas polcra helyezik a terméket. De mit tudhat egy ilyen drága, abszolút csúcskategóriás monofil zsinór? Nézzük sorjában!

Először is, ez az aranybarna színű zsinór méretpontos. Méretpontos mind a 300 méterén, hiszen ekkora kiszerelésben kerül kereskedelmi forgalomba. A Concourse Method zsinórt az extrudálás, majd pedig a nyújtás során hihetetlen precizitással vizsgálják és maximális szakértelemmel, illetve türelemmel kezelik a japán szakemberek. A cél ugyanis nem a mennyiségi gyártás, a hangsúly kizárólag a tökéletességen van.

A lassú nyújtásnak köszönhetően a zsinór hihetetlenül erős és elképesztően strapabíró! Minimális, mindössze néhány százalékos a nyúlása, ami a kapásérzékelés szempontjából elsőrangú fontossággal bír. Főleg a nagytávolságú horgászat során szembetűnő az, hogy ezt a zsinórt használva mennyivel határozottabbak a kapások, szemben azzal, amikor egy hagyományos, kommersz főzsinórt használunk.

A Concourse Method zsinór felülete hihetetlenül kellemes tapintású. Egy nagyon különleges és kizárólag a japánban készülő zsinórok esetében használatos, viaszos bevonatot kapott, melynek köszönhetően a gyűrűk között szinte hangtalan és elképesztően könnyedén pereg le a dobról a dobás során! Emiatt a nagytávolságú horgászathoz is kiváló választás, hiszen minimálisan 5-6 %-kal nagyobb dobások kivitelezését teszi lehetővé azonos felszereléssel és végszerelékkel, mint a hagyományos zsinórok - teszthorgászaink így tapasztalták.

Ez a csúcskategóriás zsinór kizárólag a legnépszerűbb, feederes méretekben érhető el, hiszen 0,20-as, 0,22-es és 0,25-ös méretet készíttettünk belőle. A cél egy letisztult, profi, minden igényt kielégítő szortiment kialakítása volt.

Végezetül, már csak az a kérdés, hogy kinek ajánljuk ezt a nem hétköznapi zsinórt?! Mindenképpen le kell szögezni, hogy nem a hétköznapi horgászoknak. Ők ugyanis nem fogják észlelni, értékelni azt, amivel ez a zsinór többet tud versenytársaitól. Egyértelműen azoknak a horgászoknak javasoljuk a Concourse Method zsinór kipróbálását, akik a kompromisszumok nélküli felszereléseket és kiegészítőket kedvelik és olyan igénybevételnek teszik ki felszerelésüket, amit tényleg csak a legkiválóbb eszközök viselnek el. A Conourse Method zsinór pontosan ilyen. Ez még évi 130-150 intenzív, versenyekkel gazdagított horgászatot is gond nélkül tolerál, akár több éven keresztül is. Nem kell háromhavonta, félévente cserélni, mint a legtöbb hétköznapi zsinórt, hiszen a legkeményebb megpróbáltatást is észrevétlenül tűri.

A cél a legjobb megalkotása volt, mindegy, mibe kerül. A végeredményt mostantól pedig bárki kipróbálhatja!


Alacsony láthatóság

Alacsony láthatóság A hal óvatos! Főleg a kapitális példányok, vagy a ragadozók, akiknek látásuk létfontosságú a táplálék megszerzésében. Ha alacsony láthatóságú zsinórral eredünk a nyomukba, a siker esélye megsokszorozódik.


Általános használati utasítás - Fonott zsinór
Általános használati utasítás - Monofil zsinór

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Szín Átmérő Szakítószilárdság Hossz
30623-020 BENZÁR CONCOURSE METHOD FEEDER ZSINÓR 0,20 300 M 7 990 Ft 26.63 Ft/M Aranybarna0,20 mm5,4 kg300 m
30623-022 BENZÁR CONCOURSE METHOD FEEDER ZSINÓR 0,22 300 M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 7 990 Ft 26.63 Ft/M Aranybarna0,22 mm6,3 kg300 m
30623-025 BENZÁR CONCOURSE METHOD FEEDER ZSINÓR 0,25 300 M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 7 990 Ft 26.63 Ft/M Aranybarna0,25 mm7,9 kg300 m

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ZSINÓR ET POWER FEEDER 150M
670 Ft
ZSINÓR ET POWER WAGGLER 150M
660 Ft
CRALUSSO ZSINÓR MERÜLŐ PRESTIGE
2 520 Ft
CRALUSSO ZSINÓR FEEDER PRESTIGE 150M
2 660 Ft
ZSINÓR CARP HUNTER FEEDER 150 M
200 Ft
CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING 150M QSP-VEL
4 290 Ft
Nagyponty horgászat method módszerrel!
Megjelent: 2023-09-09 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Amikor a pörgős, sűrített tempóban zajló versenyszezonból ki szeretnék egy kicsit szakadni, akkor általában a Dunára vagy pedig egy nagyhalas tóra megyek. Jelen esetben a Fehérvárcsurgói víztározóra látogattam el, hiszen a tározóban nagy számban megtalálhatóak, akár 15-20kg ...

A kiérdemelt fürdőzés
Megjelent: 2023-07-01 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Fürdés ilyen jól még egyikünknek sem esett, ez nem kérdés, hiszen magyar bajnokok lettünk method feeder szakágban, csapatban, nem is akármilyen CSAPATBAN! Bár a legendás Maty-ér vize még csak közelítette a 20-22 Celsius-fokot, mi egyetlen percig sem gondolkodtunk azon, hogy beugorjunk-e ...

A dunai feederezés alapjai - Szabó Bence
Megjelent: 2024. március 07.

A késő ősz egyértelműen a folyóvízi horgászatok kedvelt időszaka. Sok tavi pecás veszi ilyenkor a bátorságot és veti bele magát a folyóvízi horgászat rejtelmeibe. Ebben a videóban azoknak kíván segítséget nyújtani Szabó Bence, akik még csak most ismerkednek a dunai horgászattal. Ennek érdekében bemutatja a legapróbb részletekbe menően, hogy milyen felszerelésekkel és végszerelékkel horgászik a dunán márnákra, paducokra, jászokra, dévérekre és szilvaorrú keszegekre. Nagyon hasznos videó ez mindazoknak, akik szeretnének belekóstolni a dunai horgászat rejtelmeibe.